Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kasik 18:45, 17 gru 2013

Ja pracuję aż do Wigilii, a i w Wigilię też do 15.30. Ale u mnie tak zawsze- koniec roku to najwięcej pracy.

Dzisiaj przywieźli nam drzewo, Musieliśmy choć trochę przenieść na posesję, jutro dokończymy. Ja dużo nie mogę bo jeszcze trochę chora jestem i antybiotyk biorę. Szybko się męczę i kaszel mam okrutny.

Choinkę kupiliśmy taką do sufitu- stroić ją będę w sobotę.

Pozdrawiam i serdecznie ściskam

Kindzia 19:45, 17 gru 2013

Kasik napisał(a)
Ja pracuję aż do Wigilii, a i w Wigilię też do 15.30. Ale u mnie tak zawsze- koniec roku to najwięcej pracy.

Dzisiaj przywieźli nam drzewo, Musieliśmy choć trochę przenieść na posesję, jutro dokończymy. Ja dużo nie mogę bo jeszcze trochę chora jestem i antybiotyk biorę. Szybko się męczę i kaszel mam okrutny.

Choinkę kupiliśmy taką do sufitu- stroić ją będę w sobotę.

Pozdrawiam i serdecznie ściskam

No to masz przechlapane...piąty bieg musisz włączać Ja się zawsze staram wyrobić tak, żeby mieć wolne. U mnie w pracy dopiero koło 15-go stycznia się zacznie...i trwać będzie do końca lutego przynajmniej.

Do nas drewno przyjedzie w piątek i w sobotę, ale mnie ta robota z układaniem ominie, Syn pomoże eMusiowi Nie wiem, czy to jest dobry pomysł, żebyś po antybiotyku po dworze latała...ale nic nie mówię

Och, to piękna musi być!!! Ja nawet nie wiem jak ta moja sosna wygląda. M kupował z córką, stoi jeszcze na balkonie w siatce opatulona. Jutro się dopiero okaże. Koniecznie pokaż jak ubierzesz!

Nawet stroików w tym roku nie robiłam, kupiłam gotowe w sklepie ogrodniczym, tam gdzie choinki. Nawet ładne są, prawie takie jak bym sama zrobiła I to "prawie" nie robi wielkiej różnicy

I jeszcze przy okazji po okazyjnej cenie dorobiłam się pagody do ogrodu To chyba przez tą temperaturę już o ogrodzie wiosną myślę
Bogdzia 20:19, 17 gru 2013

Kindzia napisał(a)

Jakoś tak słabo z czasem mam...nie wiem czemu
Jeszcze tylko choinkę ubrać w Zabrzu, Babcię odwiedzić przed Jej wyjazdem, kosmetyczkę odhaczyć i mogę do Pszczyny jechać

Masz faktycznie tempo. Miłego pobytu w Pszczynie.
Kasik 20:50, 17 gru 2013

Kindzia napisał(a)

No to masz przechlapane...piąty bieg musisz włączać Ja się zawsze staram wyrobić tak, żeby mieć wolne. U mnie w pracy dopiero koło 15-go stycznia się zacznie...i trwać będzie do końca lutego przynajmniej...................

Ja nie mam możliwości się wyrobić, to jest taka karma - zawsze o tej porze mamy młyn. A z nowym rokiem następna orka aż do końca lutego.

A po dworze tak dużo nie biegałam, nie pozwolili mi. Jak zaczęłam arię kaszlu to szybciutko mnie ewakuowali.

Choinkę obfotografuję na pewno.

Buziam
Kindzia 19:03, 18 gru 2013

Dopiero przestałam się drzeć po meczu NASZYCH DZIEWCZYNEK!!!!!!!!!!!! WYGRAŁYŚMY!!!!!!!!!!!
A teraz lecę czytać Was
Mala_Mi 19:03, 18 gru 2013

MI też piaty by sie przydał, ale mój model takowego biegu nie posiada....
Kindzia 19:04, 18 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Masz faktycznie tempo. Miłego pobytu w Pszczynie.

Jeszcze trochę do wyjazdu Jeszcze jutro i piątek
Kindzia 19:06, 18 gru 2013

Kasik napisał(a)

Ja nie mam możliwości się wyrobić, to jest taka karma - zawsze o tej porze mamy młyn. A z nowym rokiem następna orka aż do końca lutego.

A po dworze tak dużo nie biegałam, nie pozwolili mi. Jak zaczęłam arię kaszlu to szybciutko mnie ewakuowali.

Choinkę obfotografuję na pewno.

Buziam

No i bardzo mądra Rodzinka Spokojnie sobie dadzą radę bez Ciebie

Moja druga choinka już gotowa. Zaraz zdjęcia będą
Kindzia 19:08, 18 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
MI też piaty by sie przydał, ale mój model takowego biegu nie posiada....

Kto jak kto...ale Ty na brak energii to nie możesz narzekać

Fajnie, że przyszłaś do mnie
Kindzia 19:13, 18 gru 2013

Moja malusieńka szopka w tykwie w Zabrzu jest. I zdjęcie mam Już sobie wisi.

Tykwy, które od Bogusi dostałam czasem jakimś grzybkiem porastają, ale systematycznie przecieram je spirytusem...bronię przed pleśnią jak lwica Może się uda i polskie szopki zrobię. Nawet wiem już gdzie takie małe figurki można kupić, byle tylko wyschły...

Choinka zabrzańska już też gotowa. Oto moja sosna w całej okazałości