Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

anna_g 19:54, 31 sty 2014

Kasia - dzięki za wizytę u mnie i dobre słowo Fakt że mnie dzisiejszy dzień wykończył. Ledwo do domu dojechałam to padłam i spałam jak "zabita" - w Obi w drodze powrotnej byłam i nic mnie nie zauroczyło to se wyobraź jaka padnięta być musiałam Będzie dobrze tylko kilka dni trzeba przetrwać - wiesz jak to jest gdy o zdrowie dzieci chodzi
Kupiłam Previcur w obi - będę podlewać powojniki - może znowu tak się ładnie udadzą jak w zeszłym roku. buziak
Bogdzia 19:56, 31 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Tak mi się już tęskni...to jeszcze trochę pstrokacizny...

Też mi sie spodobało. Klub księgowych załóżcie i na dodatek same Kaśki. Pozdrówka.
Kindzia 19:57, 31 sty 2014

Kasik napisał(a)

CZy ja mogę to odgapić????

Szukam właśnie czegoś na łuk i to takich roślinek, które zatrzymają moje psy, a berberyski mają kolce.
Kasiu napisz mi nazwy i jak się przebarwiają?

Ja pracuję w księgowości budżetowej i styczeń już tez na bieżąco.

Buziaki

Wiadomo Przyjedź latem, to zobaczysz w realu Z Pisarzowic blisko, zapraszamy

Małe to admiration, za nimi golden rocket, pięknie się przebarwiają!!! I nie rosną jakieś ogromniaste Chcę jeszcze tam orange rocket, zobacz sobie jakie są piękne, ładnie koło golden wyglądają...ciągle na ten śnieg z dachu czekam...

Jak się spotamy nie możemy na tematy zawodowe przejść...nikt by nas nie zatrzymał
Zuch Dziewczynka, też szarpiesz!!!
Kindzia 20:01, 31 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja tez już tęsknię do wiosny Ale dzisiaj już prawie była Miłego weekendu

Rano jeszcze chłodno było...ale jak wracałam z pracy... wiosna...a ja w futrze...dobrze, że blisko mam, bo by mi po plecach pot spływał
Ja bardzo silną wolę ćwiczę Oglądam sobie różności w sklepach internetowych (lilie mnie przede wszystkim kuszą...i orliki) i nie zamawiam!!! Czekam na sezon...nie pamiętam gdzie coś mogę posadzić...muszę poznaczyć...
Agania 20:02, 31 sty 2014

Kindzia, przypilnujesz mi kaski w Pisarzowicach, rozpirzę za szybko

Żebyśmy tylko wszystkie zakupione skarby załadowały do samochodów i same się zmieściły
Kindzia 20:03, 31 sty 2014

anna_g napisał(a)
Kasia - dzięki za wizytę u mnie i dobre słowo Fakt że mnie dzisiejszy dzień wykończył. Ledwo do domu dojechałam to padłam i spałam jak "zabita" - w Obi w drodze powrotnej byłam i nic mnie nie zauroczyło to se wyobraź jaka padnięta być musiałam Będzie dobrze tylko kilka dni trzeba przetrwać - wiesz jak to jest gdy o zdrowie dzieci chodzi
Kupiłam Previcur w obi - będę podlewać powojniki - może znowu tak się ładnie udadzą jak w zeszłym roku. buziak

Mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci źle...Bidulko...Dacie radę!!!
Powojniki też podlewać...no widzisz, nie robiłam tego! Dzięki
Kindzia 20:06, 31 sty 2014

Bogdzia napisał(a)

Też mi sie spodobało. Klub księgowych załóżcie i na dodatek same Kaśki. Pozdrówka.

Pamiętaj, że ja księgowa z odzysku, matematyki parę lat uczyłam Ale w księgowości już dłużej siedzę...

Najwięcej wśród nas nauczycieli i księgowych...widocznie te zawody coś z ogrodami mają wspólnego...?

Całe to nasze Ogrodowisko to jeden wielki klub
Kindzia 20:08, 31 sty 2014

Agania napisał(a)
Kindzia, przypilnujesz mi kaski w Pisarzowicach, rozpirzę za szybko

Żebyśmy tylko wszystkie zakupione skarby załadowały do samochodów i same się zmieściły

To, że służbowo kasiory pilnuję, to nie znaczy, że potrafię w ogrodniczym pilnować...już Ci pisałam, tam spore niebezpieczeństwo czyha...kartą da się płacić...mam tam kartę stałego klienta, jakąś zniżkę mam...przypomnij mi, to z niej skorzystasz.

Ja mam duże auto, za dwa tygodnie będzie jeszcze większe...te Twoje nadwyżki przygarnę
Urszulla 20:10, 31 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Tak mi się już tęskni...to jeszcze trochę pstrokacizny...

Och, Kasiu
nie wiedziałam że masz taki pociąg do pstrokacizny
brakuje jeszcze trawki Zebrinus- musisz mieć koniecznie
Kindzia 20:17, 31 sty 2014

Urszulla napisał(a)

Och, Kasiu
nie wiedziałam że masz taki pociąg do pstrokacizny
brakuje jeszcze trawki Zebrinus- musisz mieć koniecznie

Ulcia mam Zebrinusy...między jednym brzuchem a drugim rabatek...na przewężeniu

Ja też nie wiedziałam...a mówiłam, że nie mam pstrokatych...