Hmmmm A jakby posadzić po linii krawędzi rabatyte Rh, za nimi posadzić gracillimusy a z samego tylu umbrelka? Tylko, że jedna nie wygląda fajnie, one muszą być w grupie.... A inne drzewo np. Brzoza?
Kasiu widze, ze nowe plany i realizacje? U mnie tez ciagle w glowie jak grabie liscie to patrze i kombinuje co tu dosadzic a co przesadzic Poki co mamy ladne sloneczko no i ciekawe czy jutro tez tak bedzie Pozdrawiam wiosennie
Mam rodki i azalie wcześniej, tam odpadają. Nie mów mi, że Umbry muszą być w grupie...już się przyzwyczaiłam, że tam jedna będzie...brzoza??? No wiesz...ładnie by tam wyglądała! Biała na tle ciemnych tujek!!! Nie pomyślałam o brzozie zupełnie...pamiętam takie sadzone przez Danusię o bielusieńkiej i łuszczącej...muszę poszukać i zobaczyć jakie wielkie to rośnie...
Jakiegoś pewniaka chcę...magnolia do nich nie należy, mróz i te rzeczy. Mam żółtą, chciałabym w innym miejscu. Robinia...chyba najlepiej tam coś z białym bedzie wyglądać, ciemno zielony róg, Nigra też tam nie była tak wyeksponowana jak powinna, różowe kwiatuszki nie odcinały się jak białe...dlatego tą umbrę wymyśliłam...ta brzoza chyba też nie była by zła...idę poszukać na forum.
Ale dzięki
Wiedziałam, że Nigra ma przeprowadzkę w planie, ale nie spodziewałam się, że znowu mi się wszystko posypie w tym rogu...
Ale Sebuś rację ma...żeby jakieś trawy też tam wsadzić...