Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Gabrysia_ 13:02, 28 lut 2014

Kindzia napisał(a)

Nigra poszła zasłonić balkon sąsiadów, ma się dobrze

Ufff bo już myślałam
Sebek 13:04, 28 lut 2014

Hmmmm A jakby posadzić po linii krawędzi rabatyte Rh, za nimi posadzić gracillimusy a z samego tylu umbrelka? Tylko, że jedna nie wygląda fajnie, one muszą być w grupie.... A inne drzewo np. Brzoza?
Milka 13:17, 28 lut 2014

A może magnolia szczepiona na pniu i robinia, obie śliczne, ślicznie kwitną i kulisty kształt?
Kindzia 13:31, 28 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)
usypiamy sie z wnusiem wiec czytam

To się nazywa komfort małego wnusia...mój się nie da uśpić w dzień
Kindzia 13:32, 28 lut 2014

Gabrysia_ napisał(a)

Ufff bo już myślałam

Danusia mi wymyśliła zasłonięcie Nigrą, ja słucham dobrych rad.
danuta_szwajcer 13:35, 28 lut 2014

Kasiu widze, ze nowe plany i realizacje? U mnie tez ciagle w glowie jak grabie liscie to patrze i kombinuje co tu dosadzic a co przesadzic Poki co mamy ladne sloneczko no i ciekawe czy jutro tez tak bedzie Pozdrawiam wiosennie
Kindzia 13:36, 28 lut 2014

Sebek napisał(a)
Hmmmm A jakby posadzić po linii krawędzi rabatyte Rh, za nimi posadzić gracillimusy a z samego tylu umbrelka? Tylko, że jedna nie wygląda fajnie, one muszą być w grupie.... A inne drzewo np. Brzoza?

Mam rodki i azalie wcześniej, tam odpadają. Nie mów mi, że Umbry muszą być w grupie...już się przyzwyczaiłam, że tam jedna będzie...brzoza??? No wiesz...ładnie by tam wyglądała! Biała na tle ciemnych tujek!!! Nie pomyślałam o brzozie zupełnie...pamiętam takie sadzone przez Danusię o bielusieńkiej i łuszczącej...muszę poszukać i zobaczyć jakie wielkie to rośnie...
Kindzia 13:40, 28 lut 2014

irena_milek napisał(a)
A może magnolia szczepiona na pniu i robinia, obie śliczne, ślicznie kwitną i kulisty kształt?

Jakiegoś pewniaka chcę...magnolia do nich nie należy, mróz i te rzeczy. Mam żółtą, chciałabym w innym miejscu. Robinia...chyba najlepiej tam coś z białym bedzie wyglądać, ciemno zielony róg, Nigra też tam nie była tak wyeksponowana jak powinna, różowe kwiatuszki nie odcinały się jak białe...dlatego tą umbrę wymyśliłam...ta brzoza chyba też nie była by zła...idę poszukać na forum.
Ale dzięki
Milka 13:41, 28 lut 2014

Tak tylko [podpowiadam, wybierzesz co ci podpasuje
Kindzia 13:41, 28 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Kasiu widze, ze nowe plany i realizacje? U mnie tez ciagle w glowie jak grabie liscie to patrze i kombinuje co tu dosadzic a co przesadzic Poki co mamy ladne sloneczko no i ciekawe czy jutro tez tak bedzie Pozdrawiam wiosennie

Wiedziałam, że Nigra ma przeprowadzkę w planie, ale nie spodziewałam się, że znowu mi się wszystko posypie w tym rogu...
Ale Sebuś rację ma...żeby jakieś trawy też tam wsadzić...