Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 20:01, 25 lut 2014

Kasik napisał(a)

jakoś na odwagę mnie wzięło. A że dużo roboty przed nami, po pracy prawie nic w ogrodzie już nie da się zrobić bo jeszcze chłodno, to w sobotę zaszalałam.

Tak do 14,00 to jeszcze ciepło, potem szybciutko się ochładza. Wiadomo, zanim z pracy do domu dotrzesz...
Ja mam jeszcze jutro ostatni dzień wolności, to zadziałam jeszcze...w sobotę ma padać deszcz u nas, nic nie zrobię
Kindzia 20:03, 25 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja hortki odkryłam bo takie wielkie pąki że liście zaraz wystartują. Może bez przykrycia trochę zwolnią.
Wszystko mi już wyłazi jak u ciebie. Floksy już od spodu puszczają. Całuski zostawiam.

Ja nie jestem taka odważna...moje ogrodowe w cieniu o tej porze roku, słoneczko za nisko, tuje sąsiadów zasłaniają. Jeszcze w ubrankach siedzą.

Floksy??? Jutro przy swoich pogrzebię
Mathildis 20:15, 25 lut 2014

Kindzia napisał(a)

Ja nie jestem taka odważna...moje ogrodowe w cieniu o tej porze roku, słoneczko za nisko, tuje sąsiadów zasłaniają. Jeszcze w ubrankach siedzą.

Floksy??? Jutro przy swoich pogrzebię

A ja wcale nie przykrywałam, ogrodowe w cieniu siedzą a liście też już rozwijają:

Kasik 20:39, 25 lut 2014

http://allegro.pl/piekna-pergola-kolumnowa-na-kwiaty-kwietnik-190cm-i3975798833.html

Kasieńko- link dla Ciebie
anna_g 21:17, 25 lut 2014

Kindzia napisał(a)

Dobra, będziesz miała w dwóch słoikach. Jutro pod wieczór jedziemy do Zabrza, w czwartek do wieczora w robocie muszę być. Ale znowu tu jestem w sobotę i niedzielę, patyczki będą czekać.
Jak co, to dzwoń.

Oki. Zamelduję się. Dzisiaj było częściowe cięcie iglaków. czyli otwarcie sezonu ogrodowego na rabatach to jakoś jeszcze nie mam odwagi cokolwiek robić. Mam wrażenie że jak coś ruszę to się zima zrobi Ale myślę, że spoko jeszcze poczekać mogę. Twój eMuś to ma ogrodowego pałera fiesz... Fajnie. Pozdrówka i buziolki
Kindzia 07:08, 26 lut 2014

Mathildis napisał(a)

A ja wcale nie przykrywałam, ogrodowe w cieniu siedzą a liście też już rozwijają:

Noooo, nie powiem żebyś mnie pocieszyła Nawet do swoich nie zaglądam...jeszcze nie.
Kindzia 07:09, 26 lut 2014

Kasik napisał(a)
http://allegro.pl/piekna-pergola-kolumnowa-na-kwiaty-kwietnik-190cm-i3975798833.html

Kasieńko- link dla Ciebie

Jesteś niesamowicie szybka!!! Już kupiłam, dwie
Bardzo dziękuję

Buziaczek z rana
Kindzia 07:12, 26 lut 2014

anna_g napisał(a)

Oki. Zamelduję się. Dzisiaj było częściowe cięcie iglaków. czyli otwarcie sezonu ogrodowego na rabatach to jakoś jeszcze nie mam odwagi cokolwiek robić. Mam wrażenie że jak coś ruszę to się zima zrobi Ale myślę, że spoko jeszcze poczekać mogę. Twój eMuś to ma ogrodowego pałera fiesz... Fajnie. Pozdrówka i buziolki

Ze zwyżki Ci je cięli? Wysokie masz...
To tak jak ja, boję się, że jak rozkopię, odkryję...
Mój eMuś ma okresy niezniszczalności, jak to wodnik. Jak go złapie ochota na robotę, to nie ma zmiłuj

Miłego dnia
boguslawa_ma... 07:14, 26 lut 2014

Kasiu pozdrawiam przy porannej kawce miłego dnia
U nas przymrozek
Kasik 09:05, 26 lut 2014

Kindzia napisał(a)

Jesteś niesamowicie szybka!!! Już kupiłam, dwie
Bardzo dziękuję

Buziaczek z rana

I kto tu jest szybki?

Buziaczek