Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Bea 10:40, 14 mar 2014

Kasiu proszę daj mi namiar na tą szkłółkę niedaleko Ciebie z różami.

Kindzia 12:18, 14 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Poczytałam i obejrzałam zakupy , ja dziś też dostałam paczkę z iryskami kłączowymi malutkimi ale sadzonki maleńkie. Pozdrówka.

Zaraz zobaczę u Ciebie
Kindzia 12:19, 14 mar 2014

Kasik napisał(a)
Kasieńko wieczorkiem przegapiłam Ciebie. Jak wpadłam to już Cię nie było, ale zostawiam buziaki.
Jutro zakupy -

Ja na pewno postaram się Ciebie dzisiaj nie przegapić...te zakupy muszę zobaczyć
Kindzia 12:20, 14 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)

Może nie przemarznie,musimy być dobrej myśliPozdrawiam

A Ty okrywasz lilie Bogusiu?
Kindzia 12:20, 14 mar 2014

Bea napisał(a)
Kasiu proszę daj mi namiar na tą szkłółkę niedaleko Ciebie z różami.

Zaraz Ci napiszę.
Kindzia 12:38, 14 mar 2014

Taka piękna pogoda, ogrodowa...a ja dopiero w nocy jadę Ile bym już sobie posadziła dzisiaj...

Rano jutro zaraz o 8,00 jadę po drzewa, mam nadzieję, że pan szkółkarz o mnie pamiętał i są. I potem sadzenie...nawet w deszczu, mus...
anna_g 13:35, 14 mar 2014

Kasia uznałam, że chyba jednak pojadę do tej szkółki co podałaś i tam coś kupię (albo i nie) bo niedługo to zwariuję od tego oglądania a tam mi ktoś może doradzi... niewiele mogę na razie kupić to nie chcę się pomylić... Nie należę do żywiołowych A może uda nam się tam spotkac jakbyś była i kupowała giardinę dla Eli - ale to nic zobowiązującego. Widziałam ich ofertę ale tak to mi niewiele mówi - chcę róże które nie zajmują wiele miejsca i nie rosną w wielkie i szerokie krzewy - chcę je posadzić pod płotkiem gdzie mam byliny.. tylko musze trochę tam poszerzyć, ale za wiele nie chcę. I chcialabym mieć stonowane kolory - róż jasny, ciemny, biel, fiolet takie tam...
Mirka 13:38, 14 mar 2014

Kasiu weekendowo pozdrawiam i o planach zakupowych poczytałam
Kindzia 16:09, 14 mar 2014

anna_g napisał(a)
Kasia uznałam, że chyba jednak pojadę do tej szkółki co podałaś i tam coś kupię (albo i nie) bo niedługo to zwariuję od tego oglądania a tam mi ktoś może doradzi... niewiele mogę na razie kupić to nie chcę się pomylić... Nie należę do żywiołowych A może uda nam się tam spotkac jakbyś była i kupowała giardinę dla Eli - ale to nic zobowiązującego. Widziałam ich ofertę ale tak to mi niewiele mówi - chcę róże które nie zajmują wiele miejsca i nie rosną w wielkie i szerokie krzewy - chcę je posadzić pod płotkiem gdzie mam byliny.. tylko musze trochę tam poszerzyć, ale za wiele nie chcę. I chcialabym mieć stonowane kolory - róż jasny, ciemny, biel, fiolet takie tam...

Pewnie, że możemy się tam umówić na konkretną sobotę. W kupie raźniej Dla Bogusi też będę kupować. Zamówienie mam Gierczusia tam dzwoniła i wie, że giardinę mają, nie wiem tylko czy życzenie Bogusi uda się spełnić...

Gdzie ich ofertę widziałaś??? Daj namiar. Fioletową różę chcesz? Jaką?
Kindzia 16:11, 14 mar 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu weekendowo pozdrawiam i o planach zakupowych poczytałam

Ja też pozdrawiam
Jeszcze tylko te 3 drzewa jutro, na dzień dzisiejszy resztę mam, pojechało w bagażniku z M do pracy Przecież nie będę tego w nocy pakować...