Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 18:42, 05 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu u mnie iryski już w rozkwicie poza jasno niebieskim Jak ty te nazwy pamiętasz ja zupełnie głowy do nich nie mam

U mnie kolor dopiero niski pokazał, wysokie jeszcze, te pierwsze, w pąkach. Późniejsze jeszcze w lesie zupełnie...nawet nie wiem czy wszystkie będą kwitły, przesadzałam w zeszłym roku.
Pokazałaś je?
Nigdy nie pamiętam nazwy tej białej azalii, jakąś niemożność niemieckich nazw mam...zawsze szukam tej nazwy
Kindzia 18:46, 05 maj 2014

Kasik napisał(a)
Aaaa. i jeszcze powiedział, że sadzonki dziś są piękniejsze niż na zdjęciu. Jeśli tak, to będzie super.

Nawet nie wiesz jak się cieszę bardzo I ta cena Zresztą już Ci pisałam, że nie miałam złudzeń, że Pan ma z Tobą jakieś szanse
Kindzia 18:48, 05 maj 2014

Kasik napisał(a)

Co tam kilka moich kwiatków- choć u mnie każdy na wagę złota. Oglądałam u Bogdzi, to aż klucha w gardle stanęła. Dopiero co oglądaliśmy cudeńka, a dziś ? Mam nadzieje, że na tym koniec.

Buziak

Wiem, takie kwiatuchy z młodego ogrodu bardzo nas cieszą, mam to samo. Ale tam takie mnóstwo zmarzło...a dopiero Bogdzia u mnie pisała, że wolałaby grad niż mróz...
JulkAd 19:56, 05 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Najwidoczniej mój dyżur Julcia...
Zobaczymy jak za tydzień będzie wyglądało, na razie bałagan, liści sporo leży. Może zbrązowieją do soboty, albo je wywieje...
Fakt, dobrze mu idzie Koniec pracy w drewnie, materiał się skończył. Jak się eMuś zdecyduje świątki rzeźbić, to kupię
Tak, gości często mam, nie narzekam Umów się z Kasią z ZG i przyjeżdżaj na 17-tego do Pisarzowic

Oj ciężko będzie z tym przyjazdem....nie wiem czy dam radę mam w okolicavh 17 tego gości i Kuba przyjeżdża, więc nie wiem....a u Kasi jescze nie byłam nawet...muszę zwiedzic ogród....
....a dla eMusia na świaątki(jak się zdecyduje oczywiście) ....to chyba lipowe najlepsze
Kindzia 20:01, 05 maj 2014

JulkAd napisał(a)

Oj ciężko będzie z tym przyjazdem....nie wiem czy dam radę mam w okolicavh 17 tego gości i Kuba przyjeżdża, więc nie wiem....a u Kasi jescze nie byłam nawet...muszę zwiedzic ogród....
....a dla eMusia na świaątki(jak się zdecyduje oczywiście) ....to chyba lipowe najlepsze

Ty już lepiej nic nie mów, leniwa do wyjazdów jesteś i tyle Zawsze jakąś wymówkę znajdziesz

A o tym lipowym drewnie cichoooooo...tak na wszelki wypadek, bo takich talentów to chyba nie ma...

Gdzie ja to wszystko ustawiać mam??? Już się z huśtwką nieźle nabiegali...Chociaż taki jeden duży świątek...mam miejsce
ewa004 20:05, 05 maj 2014

Kasiu miło cie widzieć na fotkach
Pozdrawiam cieplutko .

U nas dzisiaj już 3 stopnie na noc ,już chyba nie okrywam
JulkAd 20:07, 05 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Ty już lepiej nic nie mów, leniwa do wyjazdów jesteś i tyle Zawsze jakąś wymówkę znajdziesz

A o tym lipowym drewnie cichoooooo...tak na wszelki wypadek, bo takich talentów to chyba nie ma...

Gdzie ja to wszystko ustawiać mam??? Już się z huśtwką nieźle nabiegali...Chociaż taki jeden duży świątek...mam miejsce

Hi, hi mówisz, że leniwa jestem?...no może i dużo racji w tym masz, ale teraz naprawdę muszę poczekać na wyklarowanie się sytuacji
Kindzia 20:08, 05 maj 2014

ewa004 napisał(a)
Kasiu miło cie widzieć na fotkach
Pozdrawiam cieplutko .

U nas dzisiaj już 3 stopnie na noc ,już chyba nie okrywam

Ewcia, były już moje zdjęcia

Niech się to już skończy, wystarczy! U nas wprawdzie nie przymroziło, ale serce boli jak patrzę co na forum...

Ja też pozdrawiam
Kindzia 20:09, 05 maj 2014

JulkAd napisał(a)

Hi, hi mówisz, że leniwa jestem?...no może i dużo racji w tym masz, ale teraz naprawdę muszę poczekać na wyklarowanie się sytuacji

LENIWA DO WYJAZDÓW, żeby jasność była!!! Obiecujesz mi...ze dwa lata???
A ja czekam, i czekam, i czekam...
Kindzia 20:12, 05 maj 2014

Dzisiaj to już przeszłam samą siebie z tym czasem forum poświęconemu, uciekam życząc dobrej nocy

A jutro Bogusia do mnie przyjeżdża