Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mirka 20:21, 15 maj 2014

Kinia kciuki trzymam co by żadna wielka woda do ciebie nie dopłynęła i szkód nie narobiła.U mnie bez deszczu ale za to strasznie wieje.Pozdrówka zostawiam i miłego spotkania u Bogdzi życzę a i pomiętaj co by aparat zabrać i relację nam zdać
Madzenka 20:39, 15 maj 2014

Kasiu oby woda cały kraj ominęla. A jesli tylko troszkę popada to i odpoczynek od cięzkiej pracy w pgrodzie też się przyda... W sobote mam gości... Miał być grill.... Będzie piekarnik...
Kasik 21:10, 15 maj 2014

Trzymam kciuki, oglądam pogodę i wierzę, że ta pogoda nie sprawdzi się tak do końca. U nas nie ma takich zagrożeń, ale oglądając co się dzieje na terenach zagrożonych skóra sama cierpnie.

Z naturą człowiek nie wygra, trzeba się odwołać do "Siły Wyższej"

Buziaki -
Kindzia 21:13, 15 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia jak to nie będziesz w Pisarzowicach??? No to kto będzie?. Ja myślałam że Kasia całkiem odwołała przyjazd. Mam nadzieję że macie mnie w planach w takim razie?? Same pytaniamam do ciebie dzisiaj U mnie leje tak że z oczka dolnego wodawypływa do szwagra

U nas jest coraz gorzej Małgoś, zaraz poszukam i wkleję linka z naszej lokalnej strony...
Kasia przebukowała hotel na za tydzień, na przyszłą sobotę. 24-go jedziemy do Łodzi, a z Łodzi Kasia przyjedzie do Pszczyny Jeszcze się dokładnie umówimy kiedy balować będziemy, czy w sobotę , czy w niedzielę, wszystko zależy od tego, o której w sobotę przyjedziemy.
Małgosiu, u nas dla Was zawsze drzwi szeroko otwarte, myślałam, że Was nie trzeba zapraszać, wiesz, że zawsze jesteście mile widziani Umówimy się u Bogdzi
A na przyszłość, żeby jasność była zwonisz (żeby się upewnić, że na dooopskach siedzimy) i przyjeżdżacie Tyle!!!
Kindzia 21:14, 15 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Zaglądam szybko czy Cię nie zalało

A ja wiem jak tam jest???
Kindzia 21:15, 15 maj 2014

ewa004 napisał(a)
I ja czuwam

Ewcia, Dobry Duszku
Kindzia 21:17, 15 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Kasiu...... Ciebie w Pisarzowicach nie bedzie ??....

Ale czytam ,że nie zalałoeszcze dzięki Bogu.. Buziaki

Nie będę...te mokradła mnie zniechęcają Zimno i deszcz...a przez niepewne tereny przejechać muszę do Pisarzowic...
Już mam linka, zaraz wkleję jaki tam stan był koło 15,00
Kindzia 21:19, 15 maj 2014

Mirka napisał(a)
Kinia kciuki trzymam co by żadna wielka woda do ciebie nie dopłynęła i szkód nie narobiła.U mnie bez deszczu ale za to strasznie wieje.Pozdrówka zostawiam i miłego spotkania u Bogdzi życzę a i pomiętaj co by aparat zabrać i relację nam zdać

My do Bogdzi dopiero za tydzień jedziemy, teraz miały być Pisarzowice...

Jutro na miejscu będę, relację zdam jak tam u nas.
Martwię się o nasze Anie...i czechowicką, i rzeszowską...
malgorzata_s... 21:19, 15 maj 2014

Kasiu ja myślałam że wy przyjedziecie No ale pogadamy u Bogdzi
ewa004 21:20, 15 maj 2014

Wpadnij do mnie zanim wykasuje zdjęcia ,zapoznasz się z moimi pozostałymi córciami