Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 18:58, 15 maj 2014

JulkAd napisał(a)

No sama sobie nie wierzyłam...ale mój M mnie sam namawiał, do ubiegłego piątku....dopóki siem nie dowiedziałam, że praca mnie czeka....najgorsze, że pogoda ma być pod psem, a my na zewnątrz jesteśmy.....Wam życze super pogody wbrew prognozom...buziam

Nie jadę do Pisarzowic, Kasia przyjedzie za tydzień, wrócimy razem od Bogdzi...tam u nas się już na odparcie powodzi szykują Julcia...
Kindzia 19:00, 15 maj 2014

polinka napisał(a)
Kasiu jestem Powoli nadrabiam ale bardziej czasowa będę od poniedziałku
Trzymam kciuki aby prognozy się nie sprawdziły.

Nie stresuj się , spokojnie
Ja nie wiem co z tą pogodą...tam leje podobno cięgiem
Mala_Mi 19:23, 15 maj 2014

Mnie nie zaleje, bo na górce...ale na dole znów będą wory z piaskiem.. leje od wczoraj ciurkiem..i wieje... masakra... trzymam kciuki by Cię ominął stan powodziowy w ogrodzie...
Kindzia 19:25, 15 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Mnie nie zaleje, bo na górce...ale na dole znów będą wory z piaskiem.. leje od wczoraj ciurkiem..i wieje... masakra... trzymam kciuki by Cię ominął stan powodziowy w ogrodzie...

Dzięki Ancia, trzymaj, może się opamięta to wszystko.
JulkAd 19:25, 15 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Nie jadę do Pisarzowic, Kasia przyjedzie za tydzień, wrócimy razem od Bogdzi...tam u nas się już na odparcie powodzi szykują Julcia...

No właśnie cały czas na prognozie u mnie tv i martwię się o to południe .......a ja przez pogodę gości tez przełożyłam na następny tydzień....bo miał być grill.....
....Pisarzowice nie uciekną, a u Bogdzi szał w ogrodzie, o tej porze roku...warto zobaczyć...

...uciekam dzisiaj, muszę "garnitur" przygotować na jutro, bo przedwodniczę na maturze z chemii jutro i tzra wyjściowo wyglądać.....
....spokojnego wieczoru i nocy, bez ulewnych deszczy.....
Kindzia 19:32, 15 maj 2014

JulkAd napisał(a)

No właśnie cały czas na prognozie u mnie tv i martwię się o to południe .......a ja przez pogodę gości tez przełożyłam na następny tydzień....bo miał być grill.....
....Pisarzowice nie uciekną, a u Bogdzi szał w ogrodzie, o tej porze roku...warto zobaczyć...

...uciekam dzisiaj, muszę "garnitur" przygotować na jutro, bo przedwodniczę na maturze z chemii jutro i tzra wyjściowo wyglądać.....
....spokojnego wieczoru i nocy, bez ulewnych deszczy.....

Och, to spisz się dobrze Juleczko

Oby Twoje życzenia się spełniły...

Do jutra Jula
malgorzata_s... 19:45, 15 maj 2014

Kasia jak to nie będziesz w Pisarzowicach??? No to kto będzie?. Ja myślałam że Kasia całkiem odwołała przyjazd. Mam nadzieję że macie mnie w planach w takim razie?? Same pytaniamam do ciebie dzisiaj U mnie leje tak że z oczka dolnego wodawypływa do szwagra
Urszulla 20:01, 15 maj 2014

Zaglądam szybko czy Cię nie zalało
ewa004 20:05, 15 maj 2014

I ja czuwam
gierczusia 20:07, 15 maj 2014

Kasiu...... Ciebie w Pisarzowicach nie bedzie ??....

Ale czytam ,że nie zalałoeszcze dzięki Bogu.. Buziaki