Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 21:00, 12 sie 2014

Najpierw zaległość zdjęciową odrobię i pochwalę się jeszcze jednym prezentem od Kasi. Piękny obraz!!!

Zawsze podziwiam wielką cierpliwość, żeby taki obraz wyhaftować. Na dodatek jest to zrobione perfekcyjnie!!!
baraga1904 21:06, 12 sie 2014

...bOŻESZ...jaki on piękny - posokowiec... a w tle rozplenice kwitnące , tez mniam...
ewa004 21:33, 12 sie 2014

Figo jest przecudowny
JulkAd 21:40, 12 sie 2014

Kindzia napisał(a)

A można oszaleć, szczególnie jak ma fazę i lata jak Żyd po pustym sklepie z pluszakiem i szarpie go na wszystkie strony, albo z pustą butelką po wodzie mineralnej...
Ale jest kochany

....jakbym Korkę widziała...zwłaszcza jak ktoś chce coś powiedzieć, a piesa się nad plastikową butelką znęca
JulkAd 21:44, 12 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Masz rację
W piątek skończy 9 tygodni.

Ja ciągle zabiegana ostatnio. Z pracy M mnie wywlókł żeby z Figiem na szczepienie pojechać, mały na kolana się pcha, muszę transporter kupić i zacząć go uczyć...wtedy problemu nie będzie.
Książkę usiłuje czytać, wciągająca jest, pożyczyłam z Zielonej. Ale to małe mi przeszkadza, teraz wreszcie zaległ Spokój...

U mnie po szczepieniu weterynarz ostrzegał, że sunia apatyczna może być....hmmm, zastanawiałam się czy dobrą szczepionkę dostała...o apatii mowy nie było...wiem o czym piszesz, mówiąc, że poczytać nie da
JulkAd 21:47, 12 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Najpierw zaległość zdjęciową odrobię i pochwalę się jeszcze jednym prezentem od Kasi. Piękny obraz!!!

Zawsze podziwiam wielką cierpliwość, żeby taki obraz wyhaftować. Na dodatek jest to zrobione perfekcyjnie!!!

Kasik ile to dłubałaś?.....masz dobre oczy...
Kindzia 22:04, 12 sie 2014

Kasik napisał(a)
Jesteśmy już W ekspresowym tempie- 3 godzinki

Wasz Figo obłędny. Cudny z niego piesek wyrośnie.
Nasz za to, pod naszą nieobecność skonsumował kolejną poduszkę- Bartosz był w pracy, a Karolka we Wrocławiu. Cały dzień "chłopak" miał do dyspozycji- to się postarał.

Kwiateczki u Ciebie piękne. Hortusie - cud -miód.
Buziaczki

Fajnie, że tak blisko od Was nad wielką wodę. Możecie na weekendy jeździć

Dzisiaj Figo był znowu ważony...4 200 g. Wcale nie widać, dalej chudzina, łapy mu rosną, chyba duży będzie Gryzie namiętnie...a dopiero miałam nadzieję, że mu szybko przejdzie, teraz, po przeczytaniu Twojego postu, ta nadzieja blednie...
Weta dzisiaj pytałam kiedy go na szkolenie zabrać...w siódmym miesiącu powiedziała...sama nie wiem.

Hortki zaraz z bliska pokażę, ciągle mi ktoś lub coś forum przerywa...teraz z Madzią właśnie skończyłam rozmawiać.

Buziaczki
Kindzia 22:07, 12 sie 2014

baraga1904 napisał(a)
...bOŻESZ...jaki on piękny - posokowiec... a w tle rozplenice kwitnące , tez mniam...

Piękna mordka, ale psotnik jest Właśnie takim kotkiem rozplenicy prawie się udławił w niedzielę...strachu nam napędził, córka (siła medyczna) go ratowała...oczy trzeba mieć przy nim wkoło głowy, jak z ruchliwym dzieckiem
Kindzia 22:07, 12 sie 2014

ewa004 napisał(a)
Figo jest przecudowny

Właśnie głośno chrapie obok mnie
Kindzia 22:09, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

....jakbym Korkę widziała...zwłaszcza jak ktoś chce coś powiedzieć, a piesa się nad plastikową butelką znęca

Jak Ty wiesz o czym ja mówię
Na dodatek M dywan zwinął i po parkiecie z tą butlą zasuwa...szał