Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 22:10, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

U mnie po szczepieniu weterynarz ostrzegał, że sunia apatyczna może być....hmmm, zastanawiałam się czy dobrą szczepionkę dostała...o apatii mowy nie było...wiem o czym piszesz, mówiąc, że poczytać nie da

Apatyczna??? Figo też widocznie dostał taką szczepionkę jak Twoja Korcia

Ale piszczał...
Kindzia 22:12, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Kasik ile to dłubałaś?.....masz dobre oczy...

To MAMA Kasi ma takie zdolności!!! Ale Kasia też manualnie zdolna!!! Zimą dostałam od Niej własnoręcznie zrobioną bombkę, widziałam inne Jej dzieła u Nich w domu. Dziedziczne mają
JulkAd 22:13, 12 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Jak Ty wiesz o czym ja mówię
Na dodatek M dywan zwinął i po parkiecie z tą butlą zasuwa...szał

U mnie nie ma dywanów
Kindzia 22:15, 12 sie 2014

Mam nadzieję, że teraz już mi nic nie przeszkodzi i wkleję wreszcie te hortki...
Limka i miś, potem vanilka

JulkAd 22:15, 12 sie 2014

Kindzia napisał(a)

To MAMA Kasi ma takie zdolności!!! Ale Kasia też manualnie zdolna!!! Zimą dostałam od Niej własnoręcznie zrobioną bombkę, widziałam inne Jej dzieła u Nich w domu. Dziedziczne mają

I podziwiam takie osoby, które i zdolności mają i cierpliwość przede wszystkim...a Mama Kasika to zdolna Kobieta
JulkAd 22:19, 12 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Przyjrzałam się Twojej hortce...moja w niektórych miejscach brązowa jest...i czy to możliwe, że po ulewnych deszczach ona miała za mało wody?....bo mam wrażenie, że te brązowe kwiatuszki jakby podsuszone były?....w niedzielę oprysk na grzyba dostała...

wróciłam do zdjęć z ubiegłego roku u siebie....10 sierpnia moja vanilka miała dopiro mikre zawiązki kwiatków, ogrodowe pokazywały dopiero na co je stać.....coś szybko idzie w tym roku
Kindzia 22:19, 12 sie 2014

Wielka perła na pierwszym planie, w głebi miśki z limkami i znowu limki

jeszcze róże

Kindzia 22:20, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

U mnie nie ma dywanów

Wiesz o jakim hałasie piszę
Kindzia 22:22, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

I podziwiam takie osoby, które i zdolności mają i cierpliwość przede wszystkim...a Mama Kasika to zdolna Kobieta

Ja też Jak zobaczyłam ten obraz to mi szczena opadła...jest dokładniuśko zrobiony, nici błyszczą...cudo!!! Zdjęcie tego nie odda...
Kindzia 22:24, 12 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Przyjrzałam się Twojej hortce...moja w niektórych miejscach brązowa jest...i czy to możliwe, że po ulewnych deszczach ona miała za mało wody?....bo mam wrażenie, że te brązowe kwiatuszki jakby podsuszone były?....w niedzielę oprysk na grzyba dostała...

wróciłam do zdjęć z ubiegłego roku u siebie....10 sierpnia moja vanilka miała dopiro mikre zawiązki kwiatków, ogrodowe pokazywały dopiero na co je stać.....coś szybko idzie w tym roku

Nic Ci Julciu nie powiem o niej, pierwszy rok je mam. Ciekawa jestem jeszcze tej od Gierczusi, w pąkach jeszcze w niedzielę była...moje w hydrożelu wprawdzie, ale przypuszczam, że wody mają mniej niż Twoje...i nie brązowieją jeszcze...a słonka też mają nie mało, widziałaś.
Grzyby też je atakują???