Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mala_Mi 21:04, 15 sie 2014

Wyglądał Figo na większego..a to tylko połowa mojego będzie
Mój staruszek, ale wody z miski nie pije tylko z ciurkadełka... nawet zlikwidowałam miski na zewnątrz.... tylko zimą mu wystawiam... zaraz jak wychodzi
danuta_szwajcer 21:15, 15 sie 2014

Kasiu troche mnie nie było ale nadrobiłam i zobaczylam jakiego masz cudnego psiunie Figo jest przeslliczny) Czy tez taki łobuz jak nasza Kropka? Moj Marek to pol nocy spi w sypialni a polowe w pokoju na kanapie bym ja mogla sie wyspac bo od 4 rana szaleje ostatnio a z nim zaraz zasypiaPieknie u Ciebie w ogrodzie, dalie masz slicznie no i jezowki. Pozdrawiam serdecznie
JulkAd 20:26, 18 sie 2014

Kasiu, a Ty gdzie?...buziolki zostawiam
malgorzata_s... 20:30, 18 sie 2014

Kasia ja urlopuję tak że rąk nie czuję Dzisiaj porządki w składziku i obkaszanie wkoło 30 ar działki.
No oni uwierzysz Piotr znowu miał stłuczkę Tym razem moim autkiem Nic się nie stało choć to ciężarówka wjechała mu w zad. Tylko szyba stłuczona. To jakieś fatum normalnie.
Kindzia 10:07, 19 sie 2014

JulkAd napisał(a)

Wiesz ja nie wiem co im jest, opryski robiłam ze względu na nie, bo Dziewczyny mi podpowiadały, że może być grzyb, ale czy ja wiem?....nigdzie nie wyguglałam, że mogą załapać to dziadostwo....po prostu jesień....tylko dlaczego tak szybko?

Buziaki i miłego dnia

Moją hortkę oglądała w piątek Małgosia, mówi, że to vanilka na pewno Już zaczyna kwitnąć, śmiesznie to wygląda, tamte już różowe mocno, ta jedna dopiero zaczyna.
Nie zaszkodzi oprysk U mnie pryskaliśmy berberysy, też jakieś świństwo złapały (czytałam, że po wiosennym cięciu może ich świństwo dopaść...i sprawdziło się u mnie). Ciekawe czy zadziała, padało potem. W ten weekend poprawię.
Znowu mi na skarpie żurawki padają...ze trzy wprawdzie, ale coś im jest. I to marmoladki dopada...szkoda mi ich
Kasik 10:11, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Moją hortkę oglądała w piątek Małgosia, mówi, że to vanilka na pewno Już zaczyna kwitnąć, śmiesznie to wygląda, tamte już różowe mocno, ta jedna dopiero zaczyna.
Nie zaszkodzi oprysk U mnie pryskaliśmy berberysy, też jakieś świństwo złapały (czytałam, że po wiosennym cięciu może ich świństwo dopaść...i sprawdziło się u mnie). Ciekawe czy zadziała, padało potem. W ten weekend poprawię.
Znowu mi na skarpie żurawki padają...ze trzy wprawdzie, ale coś im jest. I to marmoladki dopada...szkoda mi ich

Już czekają nowe -marmoladki-

Buziak
Kindzia 10:13, 19 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Hortki sa cudne az sie oczy smieja na ich widok .

Ale co Ty z tym wróbelkiem ja juz trzeci raz czytam ten fragment i albo ja zle zrozumiałam ale Tobie sie na zwierzyniec zebrało w Pościeli ? Jesuniu co za klimaty tutaj hihi

Hortuśki piękne teraz...i mam ich coraz więcej Jeszcze Phantom za mną chodzi...

Z wróbelkiem...udało mi się go po prostu przy ciurkadełku złapać Teraz już się boją, Figo ciurkadełko odwiedza regularnie
Kindzia 10:15, 19 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Kasieńka .. Ja Cię ogólnie podziwiam jak Ty jeszcze tamat " psiany " jesteś w stanie ogarnąć .. Normalnie szacun wulkanie nergii

Słabo ogarniam wszystkie tematy ostatnio...jak widać
Figo, gryzoń jeden, zaprząta mnie nieustająco ostatnio, ale mądra bestia, siada i kładzie się już na komendę...jak mam coś dobrego w ręce
Kindzia 10:17, 19 sie 2014

ewsyg napisał(a)
Kasiu, masz bardzo dorodne hortki. Fajne połączenie vanilki z trawką, podoba mi się Pozdrawiam Kasiu

Jeszcze młode, ale już ładne są. Muszę im w przyszłym roku jakiś specjalny nawóz kupić. W tym tylko raz Florovit dostały.
Ja też pozdrawiam
Kindzia 10:17, 19 sie 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Fotkę dla ciebie zostawiłam u mnie

Widziałam