Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Mirka 12:43, 19 sie 2014

Uuuu tyle do czytania a fotki gdzienie wykręcaj się że Figuś ci tyle czasu zabiera czekam zatem na pismo obrazkowe:Uściski zostawiam
anna_g 16:24, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)
Długi weekend sierpniowy minął szybko, za szybko...w piątek i w sobotę popołudniami żeśmy się gościli Trochę przekwitłych kwiatków ścięłam...i znowu trzeba wracać do pracy było...a plewienie róż czeka sobieLiatry się kończą, następne cięcie czeka...jakoś weny ogrodowej nie mam.
Postaram się potem zdjęcia wkleić, ale też je jakoś bez entuzjazmu robiłam...przeszła mi radość z ogrodu???

Oj tam oj tam zaraz przeszła... jest... tylko jesienna (bo ja już czuję jesień i koniec) i spokojniejsza, łagodniejsza... Po to są pory roku żeby jakiś cykl dla człowieka też był... wiosną szalejemy jak wariaci, latem się cieszymy i pot ocieramy ze zmęczonego czoła jesienią powolutku zaczynamy spowalniać bieg, a zimą odpoczywamy Jakbyśmy szaleli cały rok to by nas trafiła apopleksja
Ja dzisiaj ostatni dzionek w pracy przed urlopem - co mogłam skończyć to skończyłam, reszte posprzątałam i ładnie pochowałam do teczuszek które na mnie poczekają i za chwilą gaszę światło w biurze i gaszę myślenie o robocie w głowie na półtorej tygodnia. Niestety tylko tyle i muszę to maksymalnie wykorzystać żeby odpocząć Buziaki zostawiam i zaglądać będę
anna_g 16:26, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Żyję, żyję...ale jakoś weny nie mam na forum. Siedzę popołudniami i czytam rady wychowawcze psiarzy
Postaram się później zdjęcia z niedzieli wkleić

Dzięki za troskę

Ha ha ha Ale fajnie Ale to norma - w końcu każda mamuśka kupuje i czyta wychowawcze gazetki i książki (no teraz jest internet to i kupować nie trzeba ) Zdecydowanie muszę ja kiedyś tego Figa odwiedzić bom go ciekawa bardzo
ewsyg 16:48, 19 sie 2014

Kasiu, poczytałam troszkę o Posokowcu i zastanawiam się ile Ci dziur nakopie w ogrodzie

Charakter i temperament

Spokojny i zrównoważony, przywiązany do swego właściciela, powściągliwy w stosunku do obcych. Odpowiada stawianym wymaganiom jako pies pewny siebie, nie bojący się, niełatwy w prowadzeniu, który dopiero w sytuacji zagrożenia może być agresywny. Jest to pies aktywny i inteligentny. Uwielbia bieganie, tropienie oraz kopanie. Łatwo się uczą, choć tresura na psa myśliwskiego może potrwać kilka lat. Posokowca bawarskiego należy tresować w wieku 4-5 miesięcy a wyuczone polecenia konsekwentnie utrwalać.

Jest śliczny
Milka 16:55, 19 sie 2014

Wszystko wyczytane, też się nie wyrabiam, chyba pora na kwarantannę
czekam na te krwiste widoki
JulkAd 20:24, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Znowu mi na skarpie żurawki padają...ze trzy wprawdzie, ale coś im jest. I to marmoladki dopada...szkoda mi ich

Sprawdzałaś czy gadzin nie ma, znaczy siem krwetek
JulkAd 20:27, 19 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Taką nadzieję mam...że nie będzie maxi. Rośnie jak na drożdżach, w niedzielę ważył już 4800 g, dwa tygodnie wcześniej 3400 g...łapska mu rosną...i uszy Ale szczupły dalej jest, jak to może przytyć, jak lata bez przerwy
I najlepiej by mu było, gdyby ciągle na czyiś kolanach spał...
U nas miski stoją na tarasie, czasem też tam wodę pije.

Figo taka przylepa?...Oj duże te kolana będziecie musieli mieć....no chyba, że obok siebie z Rysiem siedzieć zawsze będziecie....
JulkAd 20:31, 19 sie 2014

Buziolki na dobranoc
malgorzata_s... 20:32, 19 sie 2014

Kasiu ja dzisiaj wycieczkowałam Ojców ,Tyniec Ręce odpoczęły Buziam
Kindzia 20:44, 19 sie 2014

Mirka napisał(a)
Uuuu tyle do czytania a fotki gdzienie wykręcaj się że Figuś ci tyle czasu zabiera czekam zatem na pismo obrazkowe:Uściski zostawiam

Ja myślę, że to nie tylko Figo, to melancholia jakaś...

Zaraz będą fotki