kachat
12:45, 11 paź 2013
Dziękuję Danusiu za pomoc Ścieżka już odchwaszczona, trawnik (a raczej koniczynownik) czeka jeszcze na zrobienie. Z tym pnączem mam spory kłopot, a róża New Dawn którą kupiłam ponoć może przemarzać, i już kompletnie mi ręce i nogi opadły... Nie mogę tu posadzić nic, co trzeba okrywać i co ma duże szanse przemarznąć kiedyś
A to ta rabata jeszcze raz, podpisana. Ja bardzo lubię jałowce i nie mogę się doczekać, aż te moje podrosną wreszcie... Takie wielkie, w rodzaju Old Gold, bardzo mi się podobają Dlaczego uważasz Danusiu, że za parę lat będą brzydkie..? Na zdjęciach te duże i stare okazy tak pięknie wyglądały
1 - jałowce Old Gold
2 - trzmielina Emerald Gaiety
4 - jałowiec Hibernica
5 - różanecznik fiński Haaga
6 - jałowiec płożący niebieski jakiś
8 - hortensje bukietowe Vanilla Fraise
Czy ta rabata ma sens, czy nie bardzo..? No i co z tym pnączem... Jakieś musi być... Aby zasłoniło w ciągu dwóch-trzech lat bok tarasu. I co ja mam zrobić
A to ta rabata jeszcze raz, podpisana. Ja bardzo lubię jałowce i nie mogę się doczekać, aż te moje podrosną wreszcie... Takie wielkie, w rodzaju Old Gold, bardzo mi się podobają Dlaczego uważasz Danusiu, że za parę lat będą brzydkie..? Na zdjęciach te duże i stare okazy tak pięknie wyglądały
1 - jałowce Old Gold
2 - trzmielina Emerald Gaiety
4 - jałowiec Hibernica
5 - różanecznik fiński Haaga
6 - jałowiec płożący niebieski jakiś
8 - hortensje bukietowe Vanilla Fraise
Czy ta rabata ma sens, czy nie bardzo..? No i co z tym pnączem... Jakieś musi być... Aby zasłoniło w ciągu dwóch-trzech lat bok tarasu. I co ja mam zrobić