Dobry wieczór, już jestem. Kamila przypominam sobie połączenie kul z różami ale teraz nie mogę znaleźć. Jutro wieczorem przeanalizuję linki które podałaś, bo dzisiaj już wysiadam. Tak jak obiecałam mój WIELKI ogródek. Ciężko mi jest zagospodarowac te dwie rabaty, myśli i plany zmieniają się kiedy wchodzę na ogrodowisko. Spacerując po Waszych ogrodach plany idą w siną dal no i stoję w miejscu i to bardzo długo.

Potrzebuje Waszej pomocy, bo nie stać mnie na kupowanie roślin, a potem zastanawiam się, co z nimi zrobić. Dlatego wolę dopytać doświadczonych formułowiczów , bo za takich Was uważam. Dodam, że nie mam nawodnienia, odwodnienia moim roślinom musi wystarczyć konewka z odżywką. i dobra ziemia w dołku 1-berberys kolumnowy 2-jałowiec 3-żurawki sweet tea, 4-berberys admiration lub bogatelle nie wiem który, 5- trzmielina na 2pniach, 6- modrzew na pniu, 7-tawuła golden Princess, 8- sosna na pniu 9-źurawki georgia peach, 10-trawy ML, 11- śliwa wiśniowa szczepiona, 12-hortensje limielith, 13- szmaragd, 14- świerk nidiformis .Przepraszam za mało czytelny opis ale dopiero się uczę. Na tym zakończę idę lulu.