Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Nikita 20:53, 30 sty 2014

Zaglądam, podziwiam pstrokaciznę i melduję ….50 dni do wiosny… czas rozpocząć odliczanie….
monteverde 15:45, 31 sty 2014

Łukaszku nie wysiliłeś się z pstrokatkami a ja myślalam, że gdzie jak gdzie ale u Ciebie to ich nie brakuje, a co do rozchodnika fajny jest ten zwisły Dark Knight, tylko oni tam tylko chyba hurtowo sprzedają? zdjęcia bardzo ładne, pozdrówka
Luki 16:13, 31 sty 2014

monteverde napisał(a)
Łukaszku nie wysiliłeś się z pstrokatkami a ja myślalam, że gdzie jak gdzie ale u Ciebie to ich nie brakuje, a co do rozchodnika fajny jest ten zwisły Dark Knight, tylko oni tam tylko chyba hurtowo sprzedają? zdjęcia bardzo ładne, pozdrówka

Aniu no jakoś tak wyszło, ale nie chciałem po raz kolejny wklejać tych samych zdjęć. Myślałem, że w tym roku i tak ich wiele zrobiłem, ale jak się okazuje za mało, a wiele roślin zdjęcia nie ma
Vitroflora to producen sadzonek in vitro do dalszej produkcji, ale jeżeli oni to produkują to gdzieś w tym roku na pewno będą dostępne.
Luki 16:13, 31 sty 2014

Nikita napisał(a)
Zaglądam, podziwiam pstrokaciznę i melduję ….50 dni do wiosny… czas rozpocząć odliczanie….

Już niecałe 49 dni
Luki 21:33, 01 lut 2014

Melduje dzisiaj u mnie termometr pokazał 10 stopni, śnieg znika w oczach i robi się błotko.
Z pod kołderki niestety ukazał się zły widok, 2 lilie i 3 czosnki wyszły na słonko... niestety.
Zamówiłem sobie liliowce i od razu bardziej poczułem wiosne z tego się nie wylecze, całkowicie zawirusowany jestm
malgorzata_s... 21:46, 01 lut 2014

Łukaszu tu wszyscy czymś zawirusowani nieuleczalnie Chciałabym samych takich pacjentów bo chodziłabym się zarażać a nie leczyć Miłej niedzieli
Anabell 22:08, 01 lut 2014

Witaj Łukasz! nie jesteś sam z tym leczeniem. Ja zmówiłam dużo clematisów, mam spisaną listę nasion i w jednym dniu wykreślę w drugim dopiszę inne, a liczę może rozum sam przemówi, po co ci to.
Wiosna nastąpi, a wydatków jeszcze będzie, pracy jeszcze więcej.

Śledzę Twoje liliowce.
barbara_kraj... 22:26, 01 lut 2014

Łukaszu, gdzie zamówiłeś liliowce?
Luki 10:13, 02 lut 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Łukaszu tu wszyscy czymś zawirusowani nieuleczalnie Chciałabym samych takich pacjentów bo chodziłabym się zarażać a nie leczyć Miłej niedzieli

Gosiu gdybyś tak u każdego czymś się zaraziła to musiałabyś nabyć jakieś duże pole w okolicy pod nowy ogród Ja jestem na etapie leczenia kilku infekcji, ale jakieś sobie zostawie dla lepszego samopoczucia

Anabell napisał(a)
Witaj Łukasz! nie jesteś sam z tym leczeniem. Ja zmówiłam dużo clematisów, mam spisaną listę nasion i w jednym dniu wykreślę w drugim dopiszę inne, a liczę może rozum sam przemówi, po co ci to.
Wiosna nastąpi, a wydatków jeszcze będzie, pracy jeszcze więcej.
Śledzę Twoje liliowce.

Niektóre zarazki udało się wyleczyć, ale te ulubione zostały jakoś trzeba sobie humor poprawiać.
Jak dobrze pójdzie to w tym roku zakwitnie ok 20 nowych liliowców, niektóre to się strasznie ociągają i mam nadzieje, że lenistwo się kosńczy w tym roku

barbara_krajewska napisał(a)
Łukaszu, gdzie zamówiłeś liliowce?

Zamawiam u kolekcjonera, szczegóły pw
malgorzata_s... 14:12, 02 lut 2014

Luki napisał(a)

Zamawiam u kolekcjonera, szczegóły pw

No i tu problemu nie ma bo pole to ja mam No i wielu znajomych też jest chętnych do oddania ogrodu w moje ręce tylko z kasą problem