Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 08:33, 08 mar 2014

Wszytkim Paniom składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Kobiet
Dużo sił i energi do spełniania ogrodowych marzeń i najpiękniejszych kwiatów przez cały rok.

Nie mogłem się zdecydować

Pola 08:34, 08 mar 2014

A dziękujemy bardzo pięknych kwiatów nigdy dosyć
Madzenka 09:40, 08 mar 2014

Za życzenia dziękuję ale najpiekniejszy prezent zrobiłeś tą wizualką. Bosko będzie!!! Dopiero przy takiej wizualizajci można sobie dokładnie z każdej strony rabatę obejrzeć, zwłaszcza jeśli masz takie nietypowe usytuowanie.
Łukasz będzie bosko!!
Agania 17:16, 08 mar 2014

Życzenia bajka wizualizacja też bajka, ale najbardziej Ci dziękuję za akcję bukszpankową, dzięki tobie mam akcję, a twoja reakcja zadziałała i było wielkie bum,bum
Nikita 19:55, 08 mar 2014

Łukasz jakie piękne i kolorowe życzenia - dzięki...ale wizualizacja po prostu powala...taka techniczno - inżyniersko - ogrodowa...super.
U mnie też wizualizacje...aż 7 wersji
magdaB 21:51, 08 mar 2014

Łukasz dziękuję za życzenia, a przede wszystkim za to, że wczoraj mogłam pójść spać

Bukszpan przesadzony...Zerkniesz?... Posadzenie wszystkiego co miałam do tej pory zajeło nam w październiku 1 dzień i nie wykończyło mnie tak jak dzisiejszy dzień (czyszenie trawy łącznie z jej opłakiwaniem oraz adopcja bukszpanu.) Żeby nie było... przy wykopywaniu pomagał nam wprawdzie 1 bardzo miły pan, ale transport na miejsce i sadzenie to ja własnymi i męża "ręcami" A ciężki był jak jasny gwint

Lilie ...piękne kwiaty. W wakacje w okolicach Dolistowa Starego (nad Biebrzą) byłam u miłośnika tego kwiatu. Miejscowy lekarz ma 1 ha obsadzony liliami. Oczopląs gwarantowany.... Kolekcjonuje odmiany i jesli dobrze pamiętam sam je tworzy. Na własne oczy widziałam go w akcji... Biegał między nimi z zeszytem, wąchał...notował...ogładał liście...notował...rozgrzebywał ziemię...notował. Ależ pasja
Przepraszam rozpisałam się
Luki 22:48, 08 mar 2014

Jolu z grzeczności nie śmiem zaprzeczyć

Marzenko cieszę się, że pomysł przypadł do gustu. Pozostaje tylko etapm realizacji, ale dam rade.

Agato buksiki widziałem i dumny jestem, że wjakimś małym procenciku się do nich przyczyniłem Teraz wypadałoby, żebym ja sobie przynajmniej jednego stożka sprawił. Jutro muszę nad tym popracować w końcu mam 3 markety Obi w promieniu 35km

Nikita Dobrze powiedziane, wizualizacja bardzo techniczna Twój wątek odwiedziłem i głosik zostawiłem.

Magda w sprawie lili nie było to czasem u Pana Bodalskiego?
Opinie o buksiku zostawiłem już w twoim wątku
Luki 22:56, 08 mar 2014

Jestem zadowolony z dzisiejszego dnia Wywiozłem kolejne 10 taczek ziemi, darni, chwastów i innych skarbów z warzywnika, przygotowałem prawie całośc terenu po żywopłot grabowy, drzewka owocowe przesadzone w nowe miejsce. Co mnie cieszy jest miejsce na 4 krzewy borówki amerykańskiej. Zrobiłem porządek ze stertą doniczek i ich zawartością.

Planów na przyszły tydzień aż się boje ale zapisze sobie, żeby za tydzień się rozliczyć.
- ciachnąć wierzbe mandzurską,
- wyciąć sumaka i pozbyć się jego korzenia,
- wyczyścić żurawki,
- zamówić i posadzić żywopłot grabowy, będę zamawiał przez all.. bo nie mam czasu szukać po szkółkach,
- w sobote coenieco ponawozić,
- wysprzątać ostatnią rabate,
- przesadzić da jałowce i berberysa,
- ciachnąć berberysa i dużego bukszpana,
- zacząć przerabiać rabate i chyba będzie trzeba zamówić bukszpan na żywopłocik.

Jak jakimś cudem uda mi się to wszytsko zrobić to będę musiał wystosować jakiś wniosek do rodziny o nagrode i wyróżnienie Czyli to chyba będą prace na najbliższe dwa tygodnie
paniprzyroda 22:58, 08 mar 2014

Piękne kwiaty, dobrze, że nie mogłeś się zdecydować, dzięki temu mamy ucztę pozdrawiam.
malgorzata_s... 15:47, 09 mar 2014

Całe naręcze kwiatów na dzień kobiet to cudny prezent Wizualizacja bosssssssska Plany ambitne niezwykle No a nagroda od rodziny to mus Pozdrawiam