Luki
22:05, 03 wrz 2014

Agnieszko uwierz mi gleba szału nie robi, jedynie mkolor wilgotnej ziemi jest bardzo ładny, jęzeli można w ogóle tak o glebie się wypowiadać
Rabaty przerabiane kilka razy mają jednak troszeczke lepszą glebe dzięki ciągłemu dosypywaniu nowej.
Marzenko a wiesz jak z nich dumny jestem, chociaż dzisiaj chciałem azali wyrzucić bo już miałem dośc ich ciągłego przymierzania i przekładania
Jagodomój jałowiec miał z 2 i pół metra średnicy i do tego wplątany w płot.
Na miniaturki to narzekać nie będę wązne, że odbrze i zdrowo rosną, mam nadzieję, że przesadzenie dobrze zniosą
No, a nowa rabat tak na prawde jest takim miejsce gdzie zgromadziłem rośliny, które jeszcze chciałem koniecznie mieć, troszke bałąganik wyszedł, ale jakoś to się trzyma
Elu moje azalie to chyba 20 kilo miały, a gdy pzenosiłem je z 15 raz to przybierały na wadze
Ja to bym się do tych Gliwic skoczył bardzo chętnie

Marzenko a wiesz jak z nich dumny jestem, chociaż dzisiaj chciałem azali wyrzucić bo już miałem dośc ich ciągłego przymierzania i przekładania

Jagodomój jałowiec miał z 2 i pół metra średnicy i do tego wplątany w płot.
Na miniaturki to narzekać nie będę wązne, że odbrze i zdrowo rosną, mam nadzieję, że przesadzenie dobrze zniosą

No, a nowa rabat tak na prawde jest takim miejsce gdzie zgromadziłem rośliny, które jeszcze chciałem koniecznie mieć, troszke bałąganik wyszedł, ale jakoś to się trzyma

Elu moje azalie to chyba 20 kilo miały, a gdy pzenosiłem je z 15 raz to przybierały na wadze

Ja to bym się do tych Gliwic skoczył bardzo chętnie