Luki
15:26, 23 wrz 2014

Bogusiu fakt pogoda nie bardzo, dzisiaj to taka zabawa w kotka i myszke, ale już się poddałem za zimno i za mokro nie będę ryzykował przeziębieniem.
Tak byłem wczoraj w bylinowym, żurawki standardowo od 8-10zł plus oczywisty rabacik
Trawek też jest wybór, na pewno z resztą doradzą co i jak.
Czy rabate skończe w tym roku to nie wiem bo już zawaliłęm troszke sprawe z Cisami bo idealne były u Kapiasa, ale w sobote jeszcze nie wiedziałęm, że będą mi potrzebne
Marto o tej dysproporcji też myślałem, ale żurawki nie są jakoś wiążące. Jednak na hortensje tam zbyt mało miejsca.
Korona grabów ma wystawać lekko ponad ogrodzenie... chociaż tak dokłądnie nie wiem bo jeszcze ich w tym miejscu nie przymierzałem
okaże się w praniu, mam takie dziwne przeczucie, że będzie to sensownie wyglądało.
Nie kuś mnie do złego z tymi Variegatusami bo chciałem zrobić w miare stonowany fragment z delikatnym dodatkiem koloru
Z resztą u mnie obecnie Variegatusów już nie ma, a internetowe zakupy odpadają, więc wybór był prosty no i nie ukrywam, że cena też
Hortensje bardzo by mi odpowiadały, ae wtedy grabów bym posadzić nie mógł.
Jak oczyszcze rabate będę jeszcze kombinował
Kasiu oczywiście możesz prosić
Dzielenie żurawek
W zeszłym roku robiłem taką fotorelacje, ale moge powtózyć z innymi odmianami jak będę teraz dzielił
Pracy troszke dużo, ale myśle, że z niektórymi pracami szybko się uporam.
Tak byłem wczoraj w bylinowym, żurawki standardowo od 8-10zł plus oczywisty rabacik

Trawek też jest wybór, na pewno z resztą doradzą co i jak.
Czy rabate skończe w tym roku to nie wiem bo już zawaliłęm troszke sprawe z Cisami bo idealne były u Kapiasa, ale w sobote jeszcze nie wiedziałęm, że będą mi potrzebne

Marto o tej dysproporcji też myślałem, ale żurawki nie są jakoś wiążące. Jednak na hortensje tam zbyt mało miejsca.
Korona grabów ma wystawać lekko ponad ogrodzenie... chociaż tak dokłądnie nie wiem bo jeszcze ich w tym miejscu nie przymierzałem

Nie kuś mnie do złego z tymi Variegatusami bo chciałem zrobić w miare stonowany fragment z delikatnym dodatkiem koloru

Jak oczyszcze rabate będę jeszcze kombinował

Kasiu oczywiście możesz prosić

W zeszłym roku robiłem taką fotorelacje, ale moge powtózyć z innymi odmianami jak będę teraz dzielił

Pracy troszke dużo, ale myśle, że z niektórymi pracami szybko się uporam.