Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Viola 17:31, 09 paź 2014

Łukasz, a pamiętasz jaka to odmiana tej Twojej wiśni. Bo bardzo mi się podoba a planuję kupić
malgorzata_s... 19:03, 09 paź 2014

Łukasz a wolisz wysokie i chude czy niższe ale grubsze??? Właśnie się zorientowałam jak to zabrzmiało Pytanie dotyczy nie kobiet tylko cisów.
Bo są takie do uda cienkie albo poniżej kolana grubsze
Kondzio 19:06, 09 paź 2014

hi hi hi
Viola 19:33, 09 paź 2014

Ha, ha, ha :
Viola 19:34, 09 paź 2014

O jeju, Gocha, nie wytrzymam
Luki 20:03, 09 paź 2014

Jagoda zazwyczaj na okienku to ja śpie bo 5 rok ta sama trasa jest bardzo nudna ale spokojnie glonojada nie robie i szyba czyściutka

Gosiu ja też zawsze mówie ryzyk fizyk... problem w tym, że fizyk ze mnie straszny marny Ja jeszcze jutro będę dwie żurawki dzielił, kiedyś nawet pod koniec października dzieliłem, ale do gruntu i prawie wszystko przetrwało

Ewo takie zestawienie odmian, które ja osobiście polecam chce zrobić w zime bo będzie troszke więcej czasu, ale to co zamieszczałem zaraz znajde bo mam zapisane daty i zostawie linki w Twoim wątku

Violu moja śliwa to odmiana Pissardi, jak kupisz to zachęcam wiosną po kwitnieniu lub jak nie będzie okazałe to wcześniej skrócić gałązki o 2/3 wtedy mocno się zagęści. Moja miała z 7 gałązek wszystkie obciąłem nawet mocniej niż 2/3 i teraz jest więcej niż 20 dłuższych niż wiosną

Gosiu aż uroniłem łze ze śmiechu a już tak na serio to chyba wole takie wyższe bo chce posadzić co 30cm, a ekran ma być dość wąski, no a chude też z czasem się zagęszczą Dalej się śmieje

Kondzio, Viola no bardzo śmiechowa sytuacja wyszła
malgorzata_s... 20:06, 09 paź 2014

Łukasz prawie wszystkie chude tyją jak dobrze jedzą Pomyśleć że ja kiedyś też chuda byłam To podkarmisz i będzie ok
Jagodaa 20:06, 09 paź 2014

Luki napisał(a)
Jagoda zazwyczaj na okienku to ja śpie bo 5 rok ta sama trasa jest bardzo nudna ale spokojnie glonojada nie robie i szyba czyściutka

hahaha
tusiawka 23:05, 09 paź 2014

Niesamowita energia bije z tej jesiennej rabaty.
Luki 21:49, 10 paź 2014

Gosiu jak cisy będą przybierały na wadze tak jak ja przez ostatnie 3 miesiące to szczelny ekran będzie ekspresowo

Jagoda

Marto bardzo miło, że zajrzałaś

Cały dzień dzisiaj w biegu i praktycznie nic nie zrobiłem, wczoraj lub w środe...nie pamiętam dokłądnie posadziłęm reszte cebulowych i posadziłem ostatnią drobnice. Denerwuje mnie bałagan w zakamarkach, ale nie mam kiedy go ogarnąć... MOże w poniedziałęk się uda bo ładną pogode zapowiadają
No i jutro szykuje się świetny dzień z odwiedzinami... szkoda, że nie udało się wymuskać ogrodu