Violu z tą wisienką jakoś przypadkowo wyszło, ale licze, że będzie pracowała za wyższy akcente w ogrodzie. Zawilce mają zimować.. 6 strefa klimatyczna jednak ja w pierwszym roku okryje dla pewności
Mileno troszke się z nimi nakombinowałem, ale nie zaprzecze z każdej strony wyglądają inaczej. Mają jedeno najmgorsze ustawienie, ale to do czasu aż stożki nabiorą masy

Drzewo to śliwa wiśnoiwa Pissardi, wiosną po zakupie obciąłem prawie na zero i bardzo mocno się zagęściła.
Tak wypatrzyłaś graby jeszcze nie opalikowane i nie naprostowane, wiosną czeka je jeszcze pierwsze cięcie.
Toszka dziękuje, że zawitałaś z cennymi radami, tak zrobie z trawami... czas wybrać się do leśniczego bo w tym roku troszke tych gałązek będę potrzebował, a hakone dostanie kory
Ewo zawilce kupowałem w bylinowym, też mieli kilka takich różowych, ale celowałem bardziej w białe, mam nadzieję, że w przyszłym roku mnie zaskoczą
pasjonatko do tej jesieni nie byłem świadomy, że zawilce to takie łądne kwiaty... jeszcze pore kwitnienia mają świetną bo cieszą na koniec sezonu