Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

malgorzata_s... 21:35, 11 paź 2014

Viola 21:37, 11 paź 2014

Łukasz, a żurawki lepiej teraz dzielić czy na wiosnę. Boję się, że zepsuję.
Ewa777 21:43, 11 paź 2014

Łukaszu, piękna jesień w Twoim ogrodzie Ciurkadełko Twoimi rękoma wykonane? Przepiękne!
Napia 21:59, 11 paź 2014

Śliczne ciurkadełko i rabatki pięknie zadbane
Pozdrawiam
Zielona 22:08, 11 paź 2014

Luki. Niby ten sam ogród, ale w kadrach Gosi inny. A przynajmniej inne ujęcia
Wiesz co... swoje wojsławickie zawilce posadziłam przed rh i pięknie rozświetlają ciemną zieleń ich liści. Pomyślałam, że na Twojej rabacie "skalniakowej" przed rh też by fajnie wyglądały

Pozdrawiam
Lukasz2013 22:08, 11 paź 2014

No to ciurkadełko to mi gdzieś umknęło super i piękne focie a i wizyta udana.
Luki 22:08, 11 paź 2014

Gosiu dziękuje za zdjęcia... troszke się naczekałem zanim zobaczyłem swój ogród innym spijrzeniem a to bardzo cenne i już wypatrzyłem kilka miejsc, które wymagają kosmetycznych zmian, ale tylko kosmetycznych Ten ogród chyba nigdy nie będzie skończony, ciągle coś trzeba zmieniać, żeby nudno nie było

Kasiu widziałem podział żurawek bardzo dobrze wykonany. Z bylinowego wyszedłem z pustymi łapkami, dopiero co w poniedziałek zrobiłem zakupy i postanowiłem definitywnie zakończyć sezon zakupowy, teraz muszę wysprzątać i skończyć to co zacząłem robić. Jak przyzwoita pogoda się ytrzuma to jeszcze może coś zaczne, aby wiosną gorszą robote mieć z głowy. Przez zime muszę całą rabate mieć zaplanowaną co do punktu i zrobić dobrą liste zakupów

Violu podział jesenny jest wiele lepszy, ale wczesno jesienny, teraz troszke za póżno na takie działanie, możesz spróbować, ale jeżeli sadzonki będziesz sadziła do gruntu, a nie do doniczek

Ewo dziękuje, a ciurkadełko wykonane samodzielnie

Agnieszko bardzo mi miłoi również pozdrawiam
malgorzata_s... 22:13, 11 paź 2014

Łukasz ja też lubię jak ktoś inny pofoci u mnie Widzisz nie tylko ja ciurkadełka nie widziałam
Cudne jest i tyle
Luki 22:14, 11 paź 2014

Marto na kadrach Gosi bardziej widać ogród w całości ale czekałem na takie spojrzenie kogoś innego niż ja sam.
Z tymi zawilcami to uznam, że nie słyszałem bo mam tam takie jedno puste miejsce na jedną roślinke, a taki zawilec pięknie by wyglądał, ale ja już do bylinowego nie pojade bo mnie za wariata wezmą... byłem tam w tym roku chyba ponad 20 razy... to jest już nienormalne A przed ortensjami obok różaneczników posadziłem 100 tulipanów białych i fioletowych

Łukasz wizyta bardzo udana, ale zdecydowanie za krótka, nawet nie zdążyłem pokazać tego co chiałem, ale będzie na pewno okazja w przyszłym roku i Gosia będzie miała jako jedyna jakieś porównanie bo jeszcze dużo się zmieni

Gosiu, a ciurkadełko przewijało się na zdjęciach ale tak ukradkiem i chyba nie dawałem takiego zdjęcia 'prezentacyjnego' Szkoda, że nie moge zrealizować pomysłów na inne elementy wodne u siebie w ogrodzie... chociaż niektóre są zbyt ambitne
Viola 22:14, 11 paź 2014

To poczekam z tymi żurawkami do wiosny, bo teraz nawet nie mam planu gdzie posadzić. Dzienks.