Jagodo mam nadzieję, że ten rok też będzie pracowity. Nie lubię ćwiczyć, a praca w ogrodzie to sporo ruchu, od tego ciągłego siedzenia już mnie plecy bolą
Agato na dzień dzisiejszy nie znam miejsca w okolicy gdzie stale można kupić hortensje. Trzeba szukać, ale jak coś znajdę to postaram się dać znać.
Najważniejsze to nie kupuj wiosną w pośpiechu przez internet, bo ja tak pozamawiałem różnych rzeczy i teraz większość leży na kompoście
Marzenko nie wiesz jak mnie to cieszy

Mam ogromne nadzieje, że wszystkie zmiany będą przynosiły efekty w tym roku.
Ewo na początku obwódki żurawkowej jest turzyca Amazon Mist, dalej między żurawkami turzyca Evergold
Olu nie będę ukrywał, że robiąc to podsumowanie miałem duży uśmiech na twarzy

Oby ten rok też był taki owocny w zmiany
Kasiu ja swój ogród poniekąd traktuje jako poletko doświadczalne, ale dzięki ogrodowisku staram się je ładniej ubierać, dużo się tutaj nauczyłem i z efektów jestem zadowolony. Co do odwiedzin mam nadzieję, że uda mi się te plany spełnić. Na ten rok mam zaplanowanych już 8 wyjazdów, a co się nawinie w trakcie sezonu to nie wiadomo. No i oczywiście wszystkie plany może zweryfikować praca o ile ją znajdę w tym naszym piękny kraju

Dość stresujący ten etap w życiu...ale już się nie będę rozczulać nad tym tematem

Oczywiście jeżeli plan wyjazdu na Podkarpacie wypali to nie masz się czym stresować, chyba taki straszny nie jestem
Borbetko ja już tak mam, że zawsze robię na przekór domownikom, ale tylko dlatego, że gdy ich słucham w większości przypadków odnoszę niepowodzenia... teraz wychodzę na wyrodne dziecko
Mimo wszystko będę działać dalej