Ewo dziękuje bardzo

mam nadzieję, że jakoś da się moje wypociny czytać bo pisarz ze mnie dobry nie jest
Gosiu bardzo mi miło. Taki już styl tego ogrodu obrałem i dobrze się z nim czuję. Jest troszkę gatunkowego bałaganu, ale dzięki temu mogę dużo roślin testować co przyda się na pewno w przyszłości
Agnieszko fajnie, że się podoba... siły dzięki temu na kolejne zmiany przybywa
Agato sam nie wiem gdzie znalazłem tą całą chęć na zmiany, przepis jednak chyba jest prosty. Bez wsparcia z forum nie zaszło by tyle zmian, a tak na prawdę jestem w połowie drogi do zrealizowania wszystkiego

Gdzie kupuje rośliny? W sumie to gdzie popadnie, 90% bylin pochodzi właśnie z bylinowego, a krzewy gdzie znajdę. Hortensje kupiłem w ogrodniczym w Lublińcu na Częstochowskiej. Nie jest to wielki sklep, ale mają fajne i dobre jakościowo rośliny, zazwyczaj wtedy jak jest sezon np na hortensje, można znaleźć u nich ładne okazy i z tego co wiem to można chyba nawet poprosić o sprowadzenie jakiś roślin.
Mam też oko na jedną szkółkę za Cz-wą, ale muszę się dowiedzieć, czy sprzedają w detalu bo hurt zamyka drzwi. W tym roku planuje wybrać się po krzewy na południe województwa bo tam mnóstwo szkółek.
Jak szukasz czegoś konkretnego to pisz, mogę będę w stanie pomóc
Jolu z tym powołaniem to już nie jedna osoba mi mówiła, ale gdyby się coś w sferze zawodowej nie udało mam w zanadrzu alternatywę

Ja zazwyczaj wygrywam wszystkie negocjacje, a jak nie da się wygrać przechodzę i tak do realizacji bo ja wszystkim się zajmuje i większość finansuje to chyba też mam coś do powiedzenia

Nie powiem jak w tym roku się bardzo zdziwiłem jak tata powiedział, że mógłbym zrobić tą rabatę gdzie posadziłem hortensje, chociaż chyba nie był świadom tego, że będzie taka duża
Kasiu przez cały rok troszkę się tego nazbierało, a czasu wolnego też miałem sporo to mogłem szaleć. Nie wiem nad czym Ty się chcesz zastanawiać