Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

popcorn 15:05, 19 cze 2015

Luki, Renia weźmie te parę żurawek od Ciebie, więc napisz proszę co i jak i ile na priv z góry dzięki!
Ślimaczek boski! Skąd? chyba nie tajemnica? pozdrawiam!
Bogdzia 20:14, 19 cze 2015

Podziwiam to kulkowanie , ile to cierpliwosci trzeba?Niedługo zobacze te cudne i kolorowe rabaty, juz sie cieszę
bozga 20:40, 19 cze 2015

Niezły fryzjer z Ciebie
Pawlus 21:31, 19 cze 2015

Mnie cięcie dopiero czeka, listki jeszcze nie ściemniały. Tobie wyszło ekstra, precyzyjnie jak od linijki

Pojawiają się pączki na Anabelce?
Luki 23:52, 19 cze 2015

Karolino wszystko napiszę
Ślimaczek to oczywiście nie tajemnica, dostałem w prezencie od Danusi z "Mój skromny Ogród" wpasował się bardzo ładnie

Bogdziu proszę się tylko nie rozczarować
W tym roku jakoś cierpliwości mi brakowało bo więcej niż rok wcześniej, ale w następnym sezonie jeszcze więcej do cięcia będę mieć

bozga a dziękować dziękować

Paweł u mnie jeszcze też nie wszystko dobrze ściemniało, ale pogoda była wręcz idealna, więc chciałem to wykorzystać, po cięciu buksy miały dwa suche pochmurne dni, czyli zero przypaleń i innych niedobrych rzeczy mam nadzieję

Co do Anabelek... dajta mi spokój reklamacje składam jak nic na dwa wielkie krzaczory mam 3 pąki kwiatowe... no jakaś kpina, to w zeszłym roku zabiedzone ze szkółki miały w sumie 5 pąków
mateuszmichn 01:47, 20 cze 2015

Luki napisał(a)

Co do Anabelek... dajta mi spokój reklamacje składam jak nic na dwa wielkie krzaczory mam 3 pąki kwiatowe... no jakaś kpina, to w zeszłym roku zabiedzone ze szkółki miały w sumie 5 pąków

Zauważyłem taką zależność, kiedy wysiewam jakieś tam jednoroczne albo dwuletnie, później je pikuję to zazwyczaj te słabe i mikre później są bujne i mają dużo kwiatów. Jak będziesz składał reklamację to zamień na te brzydkie
Nikita 08:22, 20 cze 2015

OOOO, właśnie bukszpany mus podciąć...dobrze że zaglądnęłam do ciebie, bo na śmierć zapomniałam.
A ślimaczek śliczny...takiego to bym nawet między moje hosty spuściła.

Łukasz, szukam żurawki PAPRIKE, bo mi jedna wypadła i muszę koniecznie dokupić. U nas nigdzie nie ma, więc się ślicznie do ciebie uśmiecham...jakbyś gdzieś spotkał to kup mi plissss. Gdzieś tam mi mignęło, że dziewczyny z ekipy łódzkiej do ciebie jadą, więc może przy okazji...jakby ci udało się kupić PAPRIKE...

PS. Muszę jeszcze napisać, bo obiecałam komuś....
Pokazywałam mojemu znajomemu (poziom zainteresowania ogrodniczego średni) twój ogród...i wiesz co...zakochał się w nim...powiedział, że już nie chce oglądać innych ogrodów tylko Twój...kazał bardzo zakomplementować i powiedzieć, że jest pod ogromnym wrażeniem, że ...facet, że ...taki młody i tak przepiękny ogród umiał stworzyć!!! Tak, więc dopisuj go śmiało do grona fanklubowiczów twojego ogródka!!!!

Przesyłam buziaki, pamiętaj o mojej PAPRIKE, pa pa
Luki 10:34, 20 cze 2015

Mateusz mimo wszystko zawsze wybieram najładniejsze rośliny i nie znam drugiej tak wybrednej osoby co do jakości roślin, ja nawet zwracam uwagę jak gałązki w krzewie są ułożone, czy są równo itd. trochę to nienormalne, ale co zrobić Mam nadzieję, że Anabelki przynajmniej podwoją ilość pąków na magiczne 6 sztuk.

Magda Paprika będzie wybrana najładniejsza jaka będzie a na 90% powinna być.
No i proszę przekazać podziękowania z mojej strony znajomemu, ogromnie mi miło
O fanklubie jednak jeszcze nic nie słyszałem

Mam zdjęcia z wczoraj, ale usnąłem wczoraj na klawiaturze, a teraz wzywają obowiązki

Tak dla uśmiechu zostawiam obsikanego/zeszpeconego bukszpana, bedzie na Was paczeć
Katkak 10:54, 20 cze 2015

Bukszpan wygląda jak jakiś stworek z Ulicy Sezamkowej
Iwk4 11:17, 20 cze 2015

Świetny pomysł z bukszpanem. Wadę umiałeś zamienić w zalety. Super