Z tym żebyś wybierał te brzydkie to taki żart, jeśli się już wybiera to warto te ładne sztuki. Ale często jest tak ze te niepokaźne są później dużo ładniejsze i mniej chorują dlatego nie ma się co załamywać i warto poczekać
Jak wykulkowałem buksa i zobaczyłem to wygryzienie to od razu nasunął mi się pomysł dorysowania na zdjęciu oczu
Mateusz kwestia rozróżniania roślin mocno pędzonych od tych, które są prawidłowo produkowane, najbardziej można zauważyć to pod koniec sezonu. Piękne soczyście zielone rośliny na pewno dobrze się nie przyjmą i nie przezimują, ale niestety często kupujemy oczami i sam często się na tym łapie
Przedogródek cały do przeróbki, projekcik już sobie zrobiłem, ale na drodze do zmian stoi kilka problemów. W tym roku pąków na liliach i liliowcach cała moc, teraz pogoda musi dopisać
Teraz kilka strzałów z ulubionej już rabaty mimo tego, że potrzebuje wielu zmian
Tegoroczny trend kolorystyczny (pełnik z doniczki ) chciałem sobie zobaczyć jak to wygląda i z chęcią gdzieś takie ostre zestawienie bym zrobił... tylko gdzie
Różanka bez kwiatów i tak bardzo mi się podoba
Nienormalna kocimiętka, rosadziłem tutaj jedną swoją roślinę, sadzonki były takie malutkie, że spodziewałem się co najwyżej kilku pędzików, a ona oszalała zajmuje mi 1/3 rabaty