Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Katkak 21:43, 07 paź 2015

Łukasz, a myślisz, że można przesadzić teraz takiego dużego cisa? Myślisz, że jak go dobrze obkopiemy to da radę? Nie chciałabym go stracić.
olaw 22:04, 07 paź 2015

Luki napisał(a)
Załatwiłem sobie dzisiaj kilka taczek przekompostowanego koniaka i nie mówię tu o trunku... zadziwia mnie to jak człowiek w sumie z gó... potrafi się cieszyć

Małe rzeczy a jak cieszą
Luki 22:12, 07 paź 2015

Kasiu jesień i dokładnie ta pora to najlepszy czas na przesadzanie drzew i krzewów, a na dodatek Ci to mocny zawodnik Ja bym tam przesadził, ale zapytaj jeszcze kogoś bo nie chce mieć takiego okazu na sumieniu

Olu i to jak
Ewik 02:50, 08 paź 2015

Luki napisał(a)
Załatwiłem sobie dzisiaj kilka taczek przekompostowanego koniaka i nie mówię tu o trunku... zadziwia mnie to jak człowiek w sumie z gó... potrafi się cieszyć

No i najgorsza jest jedna sprawa... miałem w tym roku praktycznie cebulowych nie sadzić, ale nie wiem jak to się stało, nie mam najbledszego pojęcia jak. Wykopałem mnóstwo czosnków, lilii tu się coś do łapy przykleiło, tam coś w oko wpadło i zrobiła się z tego zawrotna liczba.
Mimo wszystko jestem niewinny

Uśmiałam sie dwa razy Ogród jak zawsze zachwyca
Viola 10:26, 08 paź 2015

Luki napisał(a)
Mogę pokazać taki migawki wybaczcie ale całą robotę robi słońce

Oczywiście to "wina" słońca
Rench 22:31, 08 paź 2015

To sobie poszalałeś z tą rabatą żurawkową,ale jak Cię znamy,na wiosnę zaskoczysz wszystkich
Odnośnie obornika,mój syn skomentował dokładnie tak samo
Przywiozłam sobie 3 worki ucieszona,a on na to że ja z byle g... się cieszę i jeszcze za to płacę
tusiawka 22:52, 08 paź 2015

Bardzo lubię te Twoje kolorowe rabaty. Są takie energatyczne.
Mathildis 13:12, 09 paź 2015

Luki napisał(a)
(...)

Ewo w każdym ogrodzie chyba przychodzi taki moment, że przestajemy narzekać na brak roślin tylko na ich nadmiar i brak miejsca na nowe. Ja tak z tym miejscem marudzę od 3 lat, ale z roku na rok powstawały nowe rabaty to i rośliny się mieściły, teraz nadszedł już moment całkowitego przesytu
Zawsze jesienią mam takie chwile kiedy dużo rzeczy mi się nie podoba, ale pooglądałem sobie zdjęcia z lata i humor mi powrócił, może być tylko lepiej
Dziękuje
(...)

U mnie nigdy chyba nie dotrę do momentu kiedy powiem, że nie mam na coś miejsca prędzej powiem, że nie mam już czasu, siły... część nadal jest nieużytkowa i tylko kosimy systematycznie
Pięknie masz w ogrodzie
Katkak 19:50, 09 paź 2015

Mathildis napisał(a)

U mnie nigdy chyba nie dotrę do momentu kiedy powiem, że nie mam na coś miejsca prędzej powiem, że nie mam już czasu, siły... część nadal jest nieużytkowa i tylko kosimy systematycznie
Pięknie masz w ogrodzie

Ania jak ja Ci zazdroszczę, że nigdy tak nie napiszesz
mateuszmichn 20:01, 09 paź 2015

Co racja to racja, że z tego g.... się ogrodnik cieszy bardzo i jeszcze płaci za to.

Aa ta w ogóle to mam do ciebie Łukaszu prośbę, jeśli możesz to zajrzyj do mnie bo mam malutki dylemat