Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Iwk4 23:40, 14 kwi 2016

Piękne zakupy. Czekam na fotorelację z obsadzenia 40 dołków
Za rady dotyczące mączniaka dziękuję. Zakodowałam przewiew, obrywanie zarażonych listków i topsin
Zana 23:46, 14 kwi 2016

Witam się z roześmianym bukszpanem. Twój ogród znam, od dawna podglądam regularnie a teraz zawitam oficjalnie. Zachwycałam się bylinową w ubiegłym roku, jeszcze wcześniej podziwiałam inne rewolucje i czekam na sadzenie dzisiejszych zakupów
Katkak 06:07, 15 kwi 2016

Ale super zakupy .
Kawa 07:40, 15 kwi 2016

macham piątkowo
zakupy super
siakowa 07:44, 15 kwi 2016

zakupy to jednak maja moc prawda ?
GosiaJoanna 08:10, 15 kwi 2016

Zakupy zacne...niech zdrowo rosną pozdro
Luki 08:36, 15 kwi 2016

Ewela zakupy głównie do ogrodu siostry z drugiego wątku dlatego bez stresu je wyciągałem, jak kupuję coś dla siebie to też stosuję takie metody konspiracyjne i chowam po kątach i rabatach doniczki by nie było widać

Olu w sumie same patyki, liści niewiele

Iwonko gdyby doliczyć moje liliowce i strasznie opóżnione lilie to będzie tyc dołków ze sto, nie wiem czy uporam się z tym w dwa dni. Potrzebna byłaby mi jeszcze kora, ale szkoda czasu by po nią jechać,

Aniu bardzo mi miło Teraz na efekt będzie trzeba troszkę poczekać bo większość w stanie bezlistnym, ale na pewno fotki się pojawią

Kasiu, Kamilo, Gosiu jestem bardzo zadowolony

Siakowa oj mają moc i to jaką i co najważniejsze nie przytargałem nic ponad plan, a to jak na mnie jest ogromny sukces
Ludwika 08:48, 15 kwi 2016

Jaaaaaacieeeee jakie zakupy! W totka Ci się poszczęściło, czy jak ?

Kurcze, wszędzie czytam o tej Gieni, jakiś "must have - wiosna 2016" chyba na ogrodowisku Nie bardzo się jednak orientuję, czemuż to drzewko zawdzięcza taką popularność? Widziałam jedną w cieszyńskim ogrodniczym, ładna owszem, pachnie pięknie, cena też hmmm "ładna"
Luki 09:02, 15 kwi 2016

Ludwiko ja na nią choruję od 2012 jak pojawiła się na rynku bo uwielbiam kwiaty tej barwy, ale wtedy miejsca nie miałem i dostępność kiepska. Zakupy praktycznie w większości do ogrodu za płotem, a poza tym ja kupuję tylko tam gdzie dobre ceny Gdybym w totka wygrał to tirem na zakupy bym pojechał, piękne było by to przeżycie
Ludwika 09:09, 15 kwi 2016

Luki napisał(a)
Ludwiko Zakupy praktycznie w większości do ogrodu za płotem, a poza tym ja kupuję tylko tam gdzie dobre ceny Gdybym w totka wygrał to tirem na zakupy bym pojechał, piękne było by to przeżycie

Ooo.... rozmarzyłam się ...

To mamy podobnie - ja też ostatnio zwożę większość materiałów i budowlanych i roślinnych do ogródka za płotem