Roślinka o niebieskich kwiatkach to goryczka Do kratki będzie coś dosadzone bo jeden powojnik to za mało jak widać. Jałowce raczej chciałbym wyciąć.... sam nie wiem walcze z tą myślą już 2 sezon Całą z... na planowanie
Jak teraz zobaczyłem armagedon rewolucyjny do szefowej to sobie pomyślałem nad czym się zastanawiam ale mimo wszystko tak odważny nie jestem, a i szkoda mi roślinek, które sam kupowałem, a nie mam za bardzo z nimi co zrobić.
Gdyby miało dojśc do kosmetyki to ten fragment pierwszy idzie do zmian, myślałem również nad trawami, zawsze dodadzą innej faktury, do zmian jeszcze sporo czasu, najlepiej to już teraz bym kopał
Bardzo lubie berberysy, ale już żadnych miniaturowych krzewów nie chce... stanowczo przesadziłem z nimi w zeszłym roku, a teraz wszędzie się panoszą i przeszkadzają
I jeśliby nie było problemu to proszę napisz mi też na p/w gdzie się zaopatrujesz w lilie, liliowce. Czytałam w Twoim wątku, że trzeba kupować w sprawdzonych miejscach, bo różnie to bywa..
Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź, gdybym miała jeszcze jakieś pytania to będę zadawać, podejrzewam, że na wiosnę zrobię większe zakupy. W dwa dni obejrzałam Twój wątek. Dobrze, że są tutaj ludzie z takim doświadczeniem. Pozdrawiam
Już wiem gdzie przenieść sklaniak zrobie sobie altane z zielonym dachem .
Wykonanie własne projekt również, gorzej z potrzebnym materiałem... ciekawe jaka byłaby reakcja mojego taty gdyby zniknęło drewno na zadaszenie tarasu za garażem
Podsumowując skalniak musi chyba zostać na swoim miejscu, a rabata dostanie chyba kosmetyke, ale mieszane myśli mam cały czas po tym jak oglądam co Danusia wyprawia.
Ide odpocząć... jak ktoś chcę porządnie się zmęczyć w domu to bardzo polecam gry na kontrolery ruchu, świetna zabawa, a ile korzyści.... padam na twarz, zero kondycji
Chyba tylko dwa wątki na ogrodowisku tak przejrzałam, internet mam radiowy, jedna strona wczytuje się nieraz kilka minut. Dlatego zeszły dwa dni. Ćwiczę cierpliwość. Ale jak coś mi się podoba to czas szybko leci