Bukszpanowa wizytówka też nad tym ubolewam, trochę za późno na to, ale też chciałabym od razu mieć takie kule i stożki, bo ceny adekwatne do ich wieku i kształtu, który by nas zadowalał za nic nie jest adekwatny do naszych kieszeni
Teraz już nawet w szkółkachnie oglądam takich buszpanów, żeby sobie humoru nie pogarszać
Żałuje tylko tego, że 5 lat temu nie miałem więcej oleju w głowie, miałbym teraz pełno ładnych strzyżonych bukszpanów, może nie za wielkich, ale przez ten czas z roślinki za 5 złotych uformowałem taki stożek
Nie ma jednak co narzekać.... w tym roku naprawiłem błąd i za 5 lmoże będę w posiadaniu kolekcji małych strzyżonych bukszpanów
W maju nawet jest łądna i patrząc na całość, jednak jak się podejdze i zacznie przyglądać to czar pryska. Na razie sklaniak zostaje,ale w troszke pomniejszonej formie, reszta zmian narazie w głowie. Wiosną będzie sporo pracy
Teraz idę dalej się męczyć z moją poszytą szczęką.....
Też tak zrobiłam Łukaszku, wsadziłam na razie 4, ale na wiosnę posadzę dużo, dużo więcej i sadzonki porobię, bo na efekty w formie stożków, czy kulek, kilka dobrych lat trzeba czekać, widziałam stożki takie metrowe po 150 zł, mają z 10 latek jak nic, jak nie więcej, ja muszę zacząć buksiki zbierać
Mam nadzieję, że zima przez mase pracy związanej ze studiami szybko przemknie
Przydałoby się teraz kilka łądnych strzyżonych bukszpanów i mam zamiar szukać po okazyjnych cenach bo metrowe stożki w mojej okolicy są nawet droższe, a na własne mogę poczekać. Tak już wybiegając marzeniami w przyszłość, za 10 lat do własnego ogrodu będą jak znalazł.
Protestem na paskudne opuchalki kilka żurawek
Georgia Peach
Shanghai
Mint Julep
Southern Comfort
Na koniec ponarzekam sobie troszke na niekompetentego dentyste, który kiedyś wyrywając mi ząbka pozostawił jego resztke co skończyło się na wczorajszym zabiegu chrurgicznym.
Zabieg sam w sobie dzięki fajnemu specjaliście był nawet zabawny o ile można to tak nazwać, ale ból po odpuszczeniu znieczulenia już taki nie był. Dzisiaj już lepiej.... wyglądam tylko jak chomik
Luki z tymi implantami to też różnie bywa. Infekcje kości możliwe itd. pytałam koleżankę co dentystką jest . Chciałam licówki i mnie wyśmiała. Wklejaj wklejaj te kolorki bo pienkne