Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 10:47, 23 cze 2016

Agnieszko bardzo daleko nie masz, więc jak będziesz się wybierać w moje strony to zapraszam, teraz bylinowa wchodzi w najlepszy okres kwitnienia, który potrwa do końca lata
Przetacznikowca ja spotkałem tylko raz i na szczęście nabyłem

Olu bardzo mi miło, mówisz że dałabyś radę z taką rabatą mieszkać chociaż bez problemu dałoby się to ubrać w proste ramy

Anula powoli nie ma gdzie nogi postawić, gdyby rozplenice nie wypadły to już wejść bym nie umiał

Aniu(anulajda) w pąku owszem jest czerwona, ale żadnych pręg nie zauważyłem, płatki przechodzą lekko w purpurę przy rozchylaniu się, dzisiaj jeszcze jej nie widziałem, ale kwiaty bardzo długo się trzymają mimo ciepła i dopiero dzisiaj pokaże swoje napakowane wnętrze
Luki 10:48, 23 cze 2016

Przywiozłem sobie wczoraj kilka jeżówek, ale wszystko w pąkąch, zobaczymy jak się zgrają w przedógrudku, w końcu tam mam pełną swobodę na pstrokate zestawienia
AgnieszkaW 10:50, 23 cze 2016

Śliczne kompozycje
anulajda 12:42, 23 cze 2016

Luki napisał(a)
Agnieszko bardzo daleko nie masz, więc jak będziesz się wybierać w moje strony to zapraszam, teraz bylinowa wchodzi w najlepszy okres kwitnienia, który potrwa do końca lata
Przetacznikowca ja spotkałem tylko raz i na szczęście nabyłem

Olu bardzo mi miło, mówisz że dałabyś radę z taką rabatą mieszkać chociaż bez problemu dałoby się to ubrać w proste ramy

Anula powoli nie ma gdzie nogi postawić, gdyby rozplenice nie wypadły to już wejść bym nie umiał

Aniu(anulajda) w pąku owszem jest czerwona, ale żadnych pręg nie zauważyłem, płatki przechodzą lekko w purpurę przy rozchylaniu się, dzisiaj jeszcze jej nie widziałem, ale kwiaty bardzo długo się trzymają mimo ciepła i dopiero dzisiaj pokaże swoje napakowane wnętrze

Dzięki, mniemam że te moje to soul, też trzymają długo kwiat pomimo ciepła, kolor ciężko uchwycić aparatem
będę wdzięczna jak pokażesz jej napakowane piękno.
Oglądając Twoją śliczną Schone Maid żal pomyłki ze strony F...ale tyle dobrze że zwrócili kasę za pomyłkę
Luki 09:57, 24 cze 2016

Agnieszko dziękuję

Aniu dzisiaj się otwarła, ale jednak blaknie na tak mocnym słońcu, ale przy takim upale można jej wybaczyć, ma piękny zapach, a otwarte kwiaty zadziwiają Zdjęcia zrobię koniecznie

Luki 09:58, 24 cze 2016

Brak powiadomień... jak ja tego nie lubię.
Nikomu chyba nie trzeba mówić, że patelnia i nawet wcześnie rano już duszno było.
Obecne zajęcie ogrodowe to podlewanie, chociaż wczoraj prawie po ciemku gdy temperatura już sprzyjała ruszyłem wysypywać korę
Madzenka 23:54, 25 cze 2016

Macham Łuki
Pokaz Artemiski koniecznie
JulkAd 08:31, 26 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Macham Łuki
Pokaz Artemiski koniecznie

Dołączam się do prośby, oczywiście już po wkopaniu, w doniczkach widziałam
Nallar 10:05, 26 cze 2016

Uwielbiam Twoje "wspinaczkowe" opowieści zawsze uważałam że zamki zatrzaskowe to pomysł nie trafiony.
Przyszłam podziękować też za pomoc w wyborze róży Munstead Wood pokazała jednego ale przepięknego kwiatucha, mam nadzieje że w przyszłym roku pokaże swoje prawdziwe piękno.
Dzięki Luki.
Luki 10:42, 26 cze 2016

Niby Artemisy w tym roku miały być już nie do dostania jednak zadziałała magia forum i mam róże
Ogromne i serdeczne podziękowania dla Gosi i Jurka za zakup i przywiezienie róż na spotkanie u Kindzi, aż z Lublina

Jutro sadzenie bo pogoda ma być już przyjemniejsza