Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Agania 22:27, 21 cze 2016

Uwielbiam twój reżim kolorystyczny, efekty super, na każdej rabacie jak zawsze profeska, u mnie tak jest na początku, później różnie zarasta, przez siewki innych bylinowych, jak ty to robisz?
Bea 22:39, 21 cze 2016

Łukasz dziękuję, ale nie będę miała kiedy posadzić. Dzisiejsze kartony stoją i czekają, muszę to ogarnąć. Plany w czasie do przełożenia.
Luki 22:48, 21 cze 2016

Agato gdzie ten reżim widzisz, na jednej rabacie jako tako trzymam się jednej palety barw i to wszystko w innych miejscach dopiero staram się na tym zapanować.
Ja siewek nie mam za dużo, ale w tym roku troszkę się zaskoczyłem jak werebena, szałwia, orliki, kocimiętka, naparstnica zaczęły tłumnie się pojawiać, nadal z nimi walczę, by mnie nie pożarły

Beatko no to ładnie, zakupy na kartony ale jak już jechać daleko po rośliny to chyba nie po dwie doniczki
Luki 22:54, 21 cze 2016

Poznajcie moją nową koleżankę, wygrzewającą się na bylinowej, to już trzecia jaszczurka, coraz bardziej się do mnie przyzwyczajają bo schodzę im z drogi i często się przyglądam

Kolejna nowość różana: Soul. Mam mieszane uczucia co do niej, kolor najbardziej podobny do Ascot, czekam co ma do pokazania w środku

Tereski pożarte przez szałwie.
Luki 22:59, 21 cze 2016

Jakoś nie potrafię wyrobić się z robotą, udało się dzisiaj skosić trawnik, przyciąć kolejne buksy, rozłożyć basen przy okazji okazało się, że dziurawy, więc trzeba łatać, wyplewiłem troszkę przedogródek, i pomalowałem sufit w pokoju, a gdzie reszta...

Przypomniało mi się o zdjęciach łapiąc ostatnie promyki słońca

jazzy 22:59, 21 cze 2016

Piękne róże! Nawet te pożarte
Sebek 23:00, 21 cze 2016

Bukszpany - ta ich perfekcja w kształcie idealnie łagodzi poczochranie reszty
Luki 23:02, 21 cze 2016

Reszta ogrodu pogrążona w cieniu,a szerszych kadrów brak bo wszędzie widać znaki cięcia po buksach, kartony po basenie, pomijam suszące się pranie
Luki 23:05, 21 cze 2016

Jazzy róże powoli się zbierały, ale już pokazują, że jednak tam są

Sebek jest jeszcze przycięty żywopłocik, który ładnie zamyka bałagan, ale na razie to pod nim jest bałagan z niesprzątniętych ścinek po cięciu
Lukasz2013 23:07, 21 cze 2016

No to zaszalałeś dzisiaj. Ja jutro o 6:00 startuje z budową ogrodu na tarasie. Może dam jakieś fotki wieczorem.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies