Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

malgorzata_s... 23:08, 21 cze 2016

Alllle fotki Dobrze że sobie przypomniałeś
nicol21 23:38, 21 cze 2016

mogę powiedzieć tylko tyle: Fiu, fiu!!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Iwk4 23:43, 21 cze 2016

Luki napisał(a)
Jakoś nie potrafię wyrobić się z robotą, udało się dzisiaj skosić trawnik, przyciąć kolejne buksy, rozłożyć basen przy okazji okazało się, że dziurawy, więc trzeba łatać, wyplewiłem troszkę przedogródek, i pomalowałem sufit w pokoju, a gdzie reszta...

Przypomniało mi się o zdjęciach łapiąc ostatnie promyki słońca

Czekałam na te widoki. I się doczekałam. Lubię taką szałwię wymieszaną z różami. Chyba najwięcej mam jej w ogrodzie, bo pasuje do wszystkiego
Luteczka 23:45, 21 cze 2016

Luki ślicznie, i róże i pożerające je szałwie świetnie się prezentują
Madzenka 06:43, 22 cze 2016

Alez Ty mas szałwię!
Czekam na pierwsze kwitnienie moje Soul, ale jesli jest taka jak Ascot to czeka ja przeprowadzka
anna_g 07:00, 22 cze 2016

Ranyyyyy Łukasz... Mnie jest po prostu brak słów i tak sobie myślę, że cokolwiek nie powiem to i tak nie odda tego jak bardzo mi się Twoja bylinowa podoba... Tereski w szałwiach - boszsze... zresztą wszystko inne też... Po prostu cudo - mogę paczać i paczać z otwartą buzią i w zachwycie...
(ja się chyba zgłoszę do Ciebie po projekt mini bylinówki)
Ewik 07:33, 22 cze 2016

Lukasz ślicznie u Ciebie , moje tereski tez pożarła szałwia, ale biała Soul , mhh .moja w pąku ale chyba nie o to mi chodziło buu .
Luki 08:27, 22 cze 2016

Łukasz jakoś tak mam wrażenie, że nic nie zrobiłem, zapewne dlatego, że jeszcze tyle przede mną.

Gosiu ja to ostatnio cały czas o zdjęciach zapominam, ale muszę się poprawić bo coraz więcej do fotografowania

Ewelino dziękuję

Iwonko co fakt to fakt, szałwia dość uniwersalna na dodatek moja sama się skomponowała i w tym roku też zostawię troszkę dłużej by się wysiała

Ewo róże muszą podrosnąć na przyszły rok bo z daleka szałwia wszystko zasłania

Marzenko a wyobraź sobie, że większość tej szałwii to siewki, fajna ta moja odmiana na dodatek w miarę sztywna, chociaż kilka kępek już powiązałem.
Soul w pąku dość czerwona, teraz malinowa, a już widać, że nadal zmienia kolor

Aniu nie będę ukrywać, ale sam spędzam sporo czasu patrząć się na rabatę, ma niedoskonałości bo trawy wypadły, kilka roślin również, ale w żadnym stopniu mi to nie przeszkadza Daj tylko znać gdzie ta bylinówka to będziemy myśleć Widzimy się w sobotę.

Ewo szczerze to ja też się czegoś innego spodziewałem, ale czekam jaki będzie kwiat w rozkwicie, nie powiem, ale sam krzaczek mocno nadrabia bo kwiaty na sztywnych pędach patrzą do góry, a to już dobra cecha
Kawa 09:09, 22 cze 2016

Łukasz bardzo ci dziękuję o ja ślepa
rabata jak zwykle cud miód malina
potwoerdzam ze szałwia z różami ślicznie wygląda
dlatego szałwii będe miała więcej

kulki bukszpanowe - no fieszzzzz!!! perfect
zbigniew_gazda 09:17, 22 cze 2016

Foty cudne. A kolory zgrane perfekcyjnie.