Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 10:45, 26 cze 2016

Byłem wczoraj na spotkaniu ogrodowiska i Kindzi i Rysia, gospodarzom ogromnie dziękuję, udało się wszystko znakomicie te kilka zdrowasiek za dużo jeżeli chodzi o temperaturę wybaczamy, a na dodatek wieczorem przed wyjazdem podlało Wam pięknie ogród
Moja relacja w wątku spotkaniowym.

U siebie przyklejam zdjęcie grupowe

Od góry:
Gosia-malkul, Agata-AgataP, Ewa-Luteczka, Sebek, Łukasz-Lukasz2013, Justyna-eee-tam, Ula-Urszulla, Danusia-danuta_szwajcer.
Środkowy rząd:
Małgosia-Gocha, Kasia-kasja83, Bożenka-Bogdzia, Alinka-alinak, Ewa-ewsyg, Marzenka-Madzenka, Ewa-Ewa777, Małgosia-malgorzata_szewczyk, Robert-Robertop, pod nim Irenka_Milka, w czerwony mąż Justyny, nad Patrycja-Zszywka.
Na dole:
Mąż Ewy, Ela-gierczusia, na prawo i na dół od Eli Gospodarze Kindzia i Rysiu, obok Kindzi Julita-JulkAd, pod Julką mąż Gosi, Ja-Luki, Ania-anna_g i Małgosia-Margarete.
Jeszcz ktoś ma zdjęcie, gdzie w ostatniej chwili dołączyła Beatka-Bea, oraz dwóch fotografów, Krzysiu i Em Ewy
Luki 10:51, 26 cze 2016

Mam też kilka zdjęć z ogrodu zrobionych przed chwilą, ale na więcej to trzeba poczekać, aż ogarnę wszędobylskie nieogarnięcie

U mnie lilie dopiero zaczynają
Purple Eye

H..coś tam

Przedogródek przechodzi drugą falę chwastów pokompostowych, więc nie wart pokazania, ale jestem zadowolony ze zmian i rośliny po istnych mordęgach nawet mają się dobrze i kwitną, brakuję mi tylko Miskantów Malepartus, ale wczoraj poskąpiłem i nie kupiłem takich po 20zł u Kapiasa

Luki 10:55, 26 cze 2016

Buksy częściowo już przycięte, Evergoldy w połowie padły, Variegata wysadziłem, a Ice Dance podzieliłem, fajnie wyglądały buksy zatopione gęsto w trawach, ale już zaczęły się deformować i nie rosnąć w zacienionych miejscach, więc trzeba było ograniczyć trawki

No i różanka pokadrowana by nie było widać, np niezebranych ścinek po buksach

Luki 10:58, 26 cze 2016

Floks Adessa Pink Star z przetacznikowcem

Jeżówki u mnie zaczynają

Soul

Schone Maid
Luki 11:01, 26 cze 2016

W oczekiwaniu na byliny i Ascot za żurawkowo szałwiowej chmurce

Wsio
Luki 11:05, 26 cze 2016

Marzenko już pokazałem, cieszę się, że znów mogliśmy się spotkać

Julka na wkopane troszkę poczekać będzie trzeba, ale na pewno w tym tygodniu

Ewo cieszę się, że MW na żywo się podoba, przez upały u mnie szybko przekwita, ale kwiatów ma mnóstwo
Zamek normalny, ale brak klamki na zewnątrz tylko pochwyt, a to złe rozwiązanie jeżeli chce się mieć tylko pochwyt na zewnątrz to trzeba to inaczej rozwiązać, ale mnie to nikt nie chce słuchać
Kacha123 11:07, 26 cze 2016

Ale energetycznie! Bosko!
Madzenka 11:16, 26 cze 2016

Rewelacyjne te Toje rabaty różano-bylinowe
nawigatorka 11:28, 26 cze 2016

Bosko bylinowo piekne artemiski
Katkak 11:36, 26 cze 2016

Łukasz spotkania zazdroszczę, tym bardziej, że wczoraj musiałam pracować. Do tej bylinówy Twojej wzdycham i nigdy nie przestanę. Stworzyłeś cudeńko. Ja coraz bardziej zakochuję się w różach i nawet czarna plamistość nie studzi tego uczucia . Chodzi mi teraz po głowie Summer Song. Tylko gdzie to wszystko upychać???