Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Iwk4 23:15, 19 lip 2016

Super opowiadasz Łuki o swoich złych momentach
Wymień nożyce, bo za każdym razem ciachasz się w palec.

Pysznogłówki opryskałam. Są śliczne.
Łuki, mam 4 kolory.
Dosadziłam dziś floksy
Fotkę gdzieś u siebie wstawiłam. Liliowce mi trochę nie pasują, ale nie mam ich gdzie posadzić Może coś wymyślę

Jutro będziesz miał lepszy dzień.
Gosiek33 23:20, 19 lip 2016

Ale przygody, jutro będzie lepiej
mateuszmichn 23:46, 19 lip 2016

Haha no niezły dzionek.
Powiem szczerze, że myślałem że to tylko ja potrafię zamiast gałązki ciąć palec ale jak widać nie jestem sam.
Aż mi się lepiej zrobiło, chociaż wiem jak musiało boleć, bo sam to przezywalem jeszcze nie tak dawno haha
siakowa 07:55, 20 lip 2016

Łukasz mam łzy w oczach wszystko sobie wyobraziłam
Luki 08:30, 20 lip 2016

Ewo malowałem olejem i nawet nie myślę jak bym to rozlał na taras

Łukasz pozostaje się cieszyć, że nikogo zbyt blisko mnie nie było

Paweł teraz nie ma za łatwo tym bardziej, że zostawiłem dla kogoś siewki werbeny i po nie się nie zjawił, mam całą rabatę zarośniętą i nie ma gdzie nogi postawić

Anula w sumie to zabawnie się skończyło, tylko dłonie mam troszkę... uszkodzone
No z kotami nie poradzę, miałem w sumie 4 i ani jednego więcej
Luki 08:37, 20 lip 2016

Iwonko żal wymieniać bo zainwestował w nie i dobrze się sprawdzają, ale żądne mięsa chyba są
Ja muszę pysznogłówek pilnować bo to główne punkty rabaty i gdyby tak... tfu tfu.
Liliowce trudne do skomponowania są, dobrze przed hortensjami i w warzywniku mi się spisują, reszta poszła do przedogródka i cieszy mnie to, że się udało

Gosiu na drabinę dzisiaj na pewno nie wejdę

Mateusz u mnie to nie pierwszy raz, więc w porę potrafię już zatrzymać uścisk na sekatorze , więc skończyły się na przecięciu jak nożem, więc nie groźnie

Kasiu ja mimo irytacji świetnie się bawiłem
hindsight 18:38, 20 lip 2016

Jestem i ja

Ja czegoś innego się spodziewałam po tym wstępie myslałam, że to będzie taki sielski ogródek, ale kopara mi opadła, oj opadła! Wszystko pięknie spięte powtarzającymi się elementami, mistrzowskie cięcie kulek i stożków, dużo różu, co lubię

Łukasz, nie padnij ze śmiechu, ale co to za fioletowe kulki na patyku, obok floksów? Czy to jakieś czosnkowate? Gdzieś je już widziałam, ale nie mogę sobie przypomnieć, co to. Boskie są!

Luki napisał(a)

Kasik 18:45, 20 lip 2016

Łukasz tymi czosnkami się znów zachwycam. Napisz mi ich nazwę- muszę je do siebie zaprosić.

Bylinowa w pełnej krasie. Nawet nie będę się powtarzała, bo to broni się każdym zdjęciem. Co ja pisze- broni? Przecież jest przepiękna i nie musi się bronić.
Luki 22:21, 20 lip 2016

Dominiko wstęp jest z przed 3 lat, a z tamtego stanu niewiele zostało nie tknięte, prawie wszystko przekopane
Kulki na patyku to czosnki główkowate, warto je mieć bo tanie i bardzo efektowne, sadź po kilkadziesiąt, w miejscu ze zdjęcia jest ok 100

Kasiu to czosnki główkowate, zapraszaj zapraszaj bo warte są tego

Powiem CI w tajemnicy, że bylinowa mnie obecnie bardzo irytuje, oczywiście nie w całości, ale miejscowo, muszę nad tym popracować i jedyne kiedy właśnie mnie nie irytuje to na zdjęciach bo wtedy najbardziej się broni
Luki 22:27, 20 lip 2016

Byłem dzisiaj 'na bylinach' z planem zrobienia sobie zdjęć roślin do planowania, ale zgłupiałem na widok tylu piękności... na szczęście dość mi się śpieszyło i zabrałem tylko to co planowałem... dlaczego już nie mam miejsca na nowe rabaty, oj jak to boli
Mam troszkę zdjęć

Pinneaple Sundae

Jeżówkowe szaleństwo