AlicyaLK
12:36, 22 lip 2013

Agata, no mam nadzieję, że inni też ocenią to co wychodzi lepiej niż to co było na kartce
jednego fana już mam - chodzi z psem na spacer koło mojego domu i wczoraj mnie zaczepiał i mówił, że będzie podglądać, ale już mu się podoba...
Po tym co u nas było, to wszystko będzie lepsze od tego co trwało przez klika lat
Taką naturę mam, że zanim się do czegoś zabiorę, to doczytuję i planuję całymi godzinami
I mogę długo czekać na moment, kiedy osiągalne będzie dla mnie, to co sobie wymyśliłam 
Ja lubię styl nowoczesny, ale bez przesady... kiedyś chciałam taki ogród, żeby była trawa, rabatka żwirowa i kilka kulek z bukszpanu, ale u mnie nie da się tak zrobić... bo jak widziałaś, u mnie już są mega drzewa i trzeba je wkomponować... wszystkich nie wytnę bo mi nie pozwolą, ani nawet nie chcę
Ideałem ogrodu jest dla mnie oczywiście Danusiowy, bo jest ciepły, ale jest nowoczesny- nie jest to wiejski ogródek... a drugi mój najulubieńszy to Ogród do kwadratu - w formie idealny... Jakbym miała ogród w postaci placu tylko, to projektowałaby właśnie coś takiego
Ale mam co mam
więc muszę to wykorzystać... ogród będzie przez to wyjątkowy
Drugiego takiego nie będzie
Oby był jednolity stylem...

Ja lubię styl nowoczesny, ale bez przesady... kiedyś chciałam taki ogród, żeby była trawa, rabatka żwirowa i kilka kulek z bukszpanu, ale u mnie nie da się tak zrobić... bo jak widziałaś, u mnie już są mega drzewa i trzeba je wkomponować... wszystkich nie wytnę bo mi nie pozwolą, ani nawet nie chcę

Ideałem ogrodu jest dla mnie oczywiście Danusiowy, bo jest ciepły, ale jest nowoczesny- nie jest to wiejski ogródek... a drugi mój najulubieńszy to Ogród do kwadratu - w formie idealny... Jakbym miała ogród w postaci placu tylko, to projektowałaby właśnie coś takiego