Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

beta 16:45, 11 sie 2013

macham Gosiu...fajne spotkanie mieliście u Anety...Kubuś jaki fajny...i njalepsze życzenia dla e-Ma, bo zdaje się że latek mu przybyło
Matka 16:48, 11 sie 2013

Gosiaku, dopiero odczytałam Twój u mnie postnie wiem czy będziemy-wiesz u mnie to nic zaplanować się nie da do ostatniej chwili, ale gdybym się wybierała to na pewno z gromadąi tego się obawiam że rozniosą Kubusiowoa takie ono ładniutkieszkoda byłoby

zobaczę-dam znać, oczywiście nie za 5 12ta-tylko wcześniejma się rozumieć!nigdy nic nie obiecuję bo potem źle się z tym czujęale wierz mi CHCIAŁABYM
Debra 17:00, 11 sie 2013

Sto lat dla Pana M!

Szukam więcej informacji na temat spotkanie z TIR-em, ale brak takowej.
Dość przerażające, szczególnie, że to trasa na wschód, a tam zdaje sie często kierowcy jeżdżą nieco na oślep.

Przykre, dobrze, że skończyło się na uszkodzonym zderzaku, ale i tak przykre....

Pozdrawiam
Sebek 17:48, 11 sie 2013

Najlepszego dla Pawła
bociek 18:48, 11 sie 2013

Gocha, a pokaz jaki tort dla Malza udziergalas... Strasznieee jestem ciekawa.
beta 19:01, 11 sie 2013

bociek napisał(a)
Gocha, a pokaz jaki tort dla Malza udziergalas... Strasznieee jestem ciekawa.

ano właśnie...Gosia, pokaż
wadol 19:04, 11 sie 2013

Hej Gosiu. Fajnie było Cię poznać. Dzięki za relacje spotkania u Any. Widzę, że bez Ciebie nie udźwignęli byśmy tematu. Zdolniacha jesteś. Dusza towarzystwa, ogrodnik-artysta. My nowicjusze. Taki kawał mi się przypomniał

Spotkał się doświadczony ogrodnik z młodziakiem.
Mówi młody do doświadczonego, jak z tego drzewa zbierzesz 5 kg jabłek to będzie cud. Na co ten doświadczony- tak to będzie prawdziwy cud bo to drzewo zawsze rodzi grusze.

Kiedyś odwiedzę Twoje Kubusiowo, często przejeżdżam blisko. Już się wpraszam i pozdrawiam.
kaisog1 21:22, 11 sie 2013

Marzena mnie również było bardzo miło Mam nadzieje, że będziemy spotykać się częściej

Beatko dziękuję w imieniu M za zyczenia Spotkanie u Anety było bardzo udane!

Bogda jak mój Kuba nie rozniósł Kubusiowa to Twoje też nie dadzą rady Poza tym samazobaczysz, że to raczej ogród dziecięcy niż dla oglądaczy Mam nadzieje, że uda się Wam przyechać

Debro dzięki w imieniu Pawła Macham i buziaki przesyłam \

Sebciu dzięki! Buziaki!

Boćku i Beatko nie zrobiłam tortu Nie miałam kiedy.... jak wróciliśmy było już późno i nie było czasu.... udało mi sie jedynie ciasto marchewkowe ukręcić

Dorotko mnie również było bardzo miło Ja po prostu uwielbiam naszych forumowiczów. Zawsze się można pośmiać i rozerwać Z pewnością nie jestem ogrodnikiem artystą ale dziękuję STaram się przenieść projekt Danusi na naszą ziemię Dorotko do Kubusiowa zapraszamy! Jest spotkanie 24 sierpnia także wpadaj!
ewa004 21:45, 11 sie 2013

Pozdrawiam wieczorową porą
zawitka 21:46, 11 sie 2013

Gosiu Zyczenia dla M-a i Ciebie pozdrawiam ---.jak poczytałam to widzę że nie ja jedna boję się burzy ha ha Oooo połóweczka setki