Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 19:16, 06 sie 2011

Marzenko Myszorku i Iwonko dzięki. Wyszło po japońsku czyli jako tako.
Natomiast co do zawodu fryzjerskiego to skutecznie mi go wybito z głowy jak byłem w wieku 4 lat.
Ostrzygłem wtedy 2 letnią siostrę (ściąłem jej wszystkie piękne loki ) . Jak rodzice wrócili do domu to było już po zawodach i włosków nie dało się przykleić. Dostałem lanie i stanie w kącie ( teraz w dobie bezstresowego wychowania 2 kary na raz są bardzo źle widziane ) .
Gardenarium 20:47, 06 sie 2011

Ładnie i równo wyszło, zagęści się i będzie świeżuteńki.
Czy zrobiłeś Zbyszku zdjęcia z podziału żurawek? Bo mam prosbę, żeby to skopiować także do wątku o żurawkach, albo nawet założyć rozmnażanie żurawek, żebyśmy mieli instrukcję.

Instagram Ogrodowiska
Richie 21:09, 06 sie 2011

Zbyszku widzę,że fajnie wyszło to strzyżenie ja też dzisiaj byłem fryzjerem
Gardenarium 21:10, 06 sie 2011

Wiemy, podziwiamy postrzyżyny wszędzie. Tynka też zapowiadała, że lata z sekatorem i duże zmiany.

Instagram Ogrodowiska
zbigniew_gazda 21:17, 06 sie 2011

gardenarium napisał(a)
Ładnie i równo wyszło, zagęści się i będzie świeżuteńki.
Czy zrobiłeś Zbyszku zdjęcia z podziału żurawek? Bo mam prosbę, żeby to skopiować także do wątku o żurawkach, albo nawet założyć rozmnażanie żurawek, żebyśmy mieli instrukcję.

Danusiu - fujara ze mnie że nie zrobiłem zdjęcia " tej góry urwanej " . Ale zrobię fotki już wsadzonych i wstawię do wątku o żurawkach. Co jakiś czas przedstawię wyniki jak się mają. Osobiście nie miałem pojęcia jak wygląda korzeń żurawki. Z ciekawości dokopię się jak on głęboko siedzi.
zbigniew_gazda 21:19, 06 sie 2011

Dziękuję Wam za pozytywną opinię ciachania.
tyna 21:22, 06 sie 2011

gardenarium napisał(a)
Wiemy, podziwiamy postrzyżyny wszędzie. Tynka też zapowiadała, że lata z sekatorem i duże zmiany.

to sporo na wyrost powiedziane....tuje będę strzyc, a usuwam przekwitłe kwiaty i brzydkie liście, usunęłam po raz kolejny grzyba i moja katalpa ma nowy makijaż, panterka, że tak powiem, mi wyszła

rośliny mi po prostu bardzo urosły i kwitną...
isia33 21:44, 06 sie 2011

Danusiu, w wątku Igi na forumogrodniczym są zdjęcia z takiego wiosennego podziału żurawek. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=42228&start=56
zbigniew_gazda 21:52, 06 sie 2011

isia33 napisał(a)
Danusiu, w wątku Igi na forumogrodniczym są zdjęcia z takiego wiosennego podziału żurawek. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=42228&start=56

Iwonko zobaczyłem . Tak to wygląda jak opisano w wątku Igi.
olga_szopa 22:07, 06 sie 2011

No, jałowiec bardzo wyporządniał bez tego irokeza,ale to nie były jego pierwsze postrzyżyny w życiu?
Bo Twoje już wiem, że nie