Cieszymy się Danusiu że Ci się podobają no i dziękujemy za ich piękną reklamę. Przesyłamy pozdrowienia dla Was i dla Mamy . Krysia nie może się naopowiadać znajomym co u Was widziała i zapowiada że ma już swoje plany co do modernizacji naszego ogrodu . Jesteś dobrym duchem który powoduje takie reakcje .
Pięknie piszesz Zbysiu, takie słowa to jak iwonicki balsam dla duszy
Cieszę się , że coś Was zainspirowało i macie jakieś plany na zmiany - jakby co służę pomocą
Zbysiu. wpadam, żeby pięknie podziękować za odwiedziny i wspaniale pachnące prezenty - nadal stoją w widocznym miejscu będąc wspomnieniem po bardzo miłych chwilach. Pozdrowienia dla Krysi
Cieszymy się Danusiu że Ci się podobają no i dziękujemy za ich piękną reklamę. Przesyłamy pozdrowienia dla Was i dla Mamy . Krysia nie może się naopowiadać znajomym co u Was widziała i zapowiada że ma już swoje plany co do modernizacji naszego ogrodu . Jesteś dobrym duchem który powoduje takie reakcje .
Pięknie piszesz Zbysiu, takie słowa to jak iwonicki balsam dla duszy
Cieszę się , że coś Was zainspirowało i macie jakieś plany na zmiany - jakby co służę pomocą
Dzięki Danusiu - a jak co to wpadniemy aby sobie utrwalić naocznie jeżeli można.
Zbyszku ketmia zachwycająca Ja mam 3 kolory (niebieska,biała i różowa) - za kilka dni będą obchodzić u mnie swoje 5-lecie, szykują już na ta okazję kwiaty to się pochwalę