Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

Jabeska 10:08, 11 lip 2012

Piękny ogród, bywałam w nim czasem a teraz się wpiszę
Dziękuję za odwiedziny u mnie, było mi bardzo miło.
zbigniew_gazda 16:43, 11 lip 2012

Jabeska napisał(a)
Piękny ogród, bywałam w nim czasem a teraz się wpiszę
Dziękuję za odwiedziny u mnie, było mi bardzo miło.

Mnie też bardzo miło i pogłaskaj psiaki.

Dzisiaj głównie na oleandrową melodię będzie.

zbigniew_gazda 17:07, 11 lip 2012

Pomimo ostrej zimy zakwitł perukowiec.

Nawet najdłuższy pęd róży kiedyś zakwitnie.

Syla 17:10, 11 lip 2012

Widzisz Zbysiu jakie zamieszanie wynikło z Twojego pytania o trawki ??? ja przeczytałam żurawki ??? potem padła jedna nazwa trawki , następnie druga .... i pytanko dostało wreszcie odpowiedź
To wszystko przez tę burzę , taka nieprzytomność umysłu mnie chwilowo ogarnia ..... inaczej czytam , inaczej rozumiem .... masakra pozdrawiam serdecznie
zbigniew_gazda 18:55, 11 lip 2012

Syla napisał(a)
Widzisz Zbysiu jakie zamieszanie wynikło z Twojego pytania o trawki ??? ja przeczytałam żurawki ??? potem padła jedna nazwa trawki , następnie druga .... i pytanko dostało wreszcie odpowiedź
To wszystko przez tę burzę , taka nieprzytomność umysłu mnie chwilowo ogarnia ..... inaczej czytam , inaczej rozumiem .... masakra pozdrawiam serdecznie

Sylwia to przez te gorąca pewnie. Ale w końcu i Ty wiesz co masz a ja wiem co kupić. Pozdrawiam.
Jabeska 22:35, 12 lip 2012

Pieski pogłaskane choć dziś akurat im się wcale nie należało, okropnie narozrabiały....
Co zrobić, najpierw był psiak a dopiero potem ogród i teraz to trzeba jakoś pogodzić. Zazwyczaj są grzeczne, tylko czasem dostają lewych obrotów i wtedy jest trochę sprzątania
Jak patrzę na Twoje zdjęcie na leżaczku, to sobie myślę, że może i ja tak kiedyś się powyleguję w ogrodzie.
zbigniew_gazda 06:56, 13 lip 2012

Jabeska napisał(a)
Pieski pogłaskane choć dziś akurat im się wcale nie należało, okropnie narozrabiały....
Co zrobić, najpierw był psiak a dopiero potem ogród i teraz to trzeba jakoś pogodzić. Zazwyczaj są grzeczne, tylko czasem dostają lewych obrotów i wtedy jest trochę sprzątania
Jak patrzę na Twoje zdjęcie na leżaczku, to sobie myślę, że może i ja tak kiedyś się powyleguję w ogrodzie.

Mam też pieska i wiem co to znaczy dla ogrodu. Niektórzy mówią że albo pies albo ogród. A z tym leżaczkiem to wiesz że to ściema. Leżenie odbywa się od wielkiego dzwonu tylko. Pozdrawiam .
jotka 08:18, 13 lip 2012

Zbyszku, strasznie daleko od siebie te nasze ogrody! Jak już dotrę i zajrzę, to nie mam siły nic napisać tylko popatrzę, popatrzę i .... wracam.
Ale dziś jakaś dobra energia od rana, więc zaczynam od Ciebie
Piękny perukowiec
Ja mam inny, który w zeszłym roku zastrajkował, ale w tym to jakby prosto do od fryzjera...
Podziwiam i obserwuje zmiany u Ciebie, takie konsekwentne, przemyślane
Teraz będziecie się z córcią wzajemnie wspierać w projektach, pomysłach i wykonaniu. Miło jak dzieci maja taka samą pasję jak rodzice. Moje córki też złapały tego bakcyla, ale na razie balkonowo

pozdrawiam Ciebie i Krysię i wracam, bo mam kawał drogi do siebie
hanka_andrus 08:23, 13 lip 2012

Jolu,a machnij skrzydłem do mnie ,jak będziesz przelatywać koło mnie!
Dzisiaj zimno,tylko15 w plusie.To takie sąsiedzkie wsparcie się przyda.
Miłego dnia Zbyszku ,Krysiu ,i Jolu!
Moniika 09:16, 13 lip 2012

W Twoim ogrodzie zawsze pięknie i przyjemnie , !!!! Pisałes ze podlewaniem co wieczór , to sie pocieszylam trochę ze u mnie tyle pada za nie mam słonka wcale wprawdzie.... Ale chociaz podlegać nie muszę, Pozdrawiam serdecznie M