kaisog1
22:09, 17 kwi 2011
Prawda, święta prawda i cała prawda! Zdecydowanie wolę by zostało "po staremu"

Joanko i Sebek, dajcie spokój i tak by kopali pod Nami dołki. Lepiej kopmy sobie dołki pod rośliny, to o wiele bezpieczniejsze zajęcie. Pozdrawiam Was..
Dziękuję Wam wszystkim za wielkie zainteresowanie cięciem .Troszkę już ochłonęliśmy . Za chwilę pójdę uprzątnąć igliwie i gałęzie po cięciu. Teraz przyjdzie czas na wykonanie ładnego otoczenia dla jałowca . Danusia mi już podpowiedziała co nieco ale nie było czasu mówić o szczegółach. Otrzymaliśmy piękne prezenty ja i Krysia - od Szefowej , od Tynki i od Marysi Kielar za które jeszcze raz bardzo dziękujemy. Muszę się publicznie przyznać do popełnionej dużej gafy.
Otóż otrzymałem w prezencie butelkę nalewki z piwnic Witka . I wiecie co ? Pozostała w kuchni na stole a ja gości poczęstowałem nalewką sklepową !!!!!! To wynika z dużego napięcia naszego i zdenerwowania. Tę nalewkę spróbujemy podczas Waszego Danusiu następnego przyjazdu do nas tak jak obiecaliście. Jeszcze raz zapraszamy i przepraszamy.A ja myślałam ,że dopiero ochłonęliście po nalewce...))
Taki błąd to nie błąd ,moje zdanie
![]()
Zbyszku, było pięknieRelacja też wspaniała. Miło było mieć tak cudownych gości
A nalewka wzmocni się do następnego spotkania
![]()