Nikita cieszę się, że takie ladne okazy sobie kupiłaś
Marzenko, szukam siarczanu potasu ale w sprzedaży tylko opakowania 25 kg. Znalazłam coś takiego i nie wiem czy będzie się nadawało do bukszpanów. Mam prośbę zerknij na ten link http://allegro.pl/siarczan-potasu-makro-nawoz-akwarystyka-k2so4-1kg-i4018940808.html
Madżen... ja z pytaniem baardzo praktycznym... jak ty tniesz graby od strony ogrodzenia? Chyba, że nie masz siatki? Ale chyba jednak masz... oj... Chcę graby przy ogrodzeniu (siatce) posadzić... wzdłuż i ... jak je ciachać od strony sąsiada?? Nurtuje mnie to pytanie od paru dni...
To to Zrobię za impresario Madżen
Marzenko nie pamiętam już gdzie, ale pytałaś o Biohumus. Ja trzeci sezon stosuje coś podobnego, mianowicie humus Active. Podlewam cały ogród dwa razy w roku, wiosną i jesienią, raz robiłem oprysk latem. Pytanie czy widzę jakieś zmiany. Nie wiem czy to od tego środka, ale jak zawsze musiałem pryskać chemią na jakieś choroby to w zeszłym roku nie wydałem już złotówki na środki chemiczne na grzyba lub inne, a też zauważyłem, że na moich piaskach ładniej wszystko rośnie. Podlewać będę nadal bo mimo różnych opini na ten temat wierzę w jego skuteczność, a na dodatek środek jest ekologiczny i nie drogi
Czyli teraz siarczan potasu na bukszpany ?
A ten siarczan to w imię czego trzeba dać na bukszpany ?