Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

AgnieszkaW 22:12, 04 kwi 2014

Marzenko, u ciebie też program naprawczy, taka konieczność, bo brakłoby czasu na ogród Magnolie zjawiskowe, uporządkowana rabata bardzo mi się podoba. Cmokam
ana_art 22:13, 04 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Kupuj, widzialam, były piekne. Weż paragon mozesz złożyc reklamację....
Mialaś pecha z kulami... Dla mnie cisy są bezobsługowe... Kupię sobie jeszcze ze dwie kulki na nogach, takie poczochrane, ktore sobie wyprowadzę
ja mam sporo cisów, trzy długie ekrany, trzy kulki i bonsaja pytałam o możliwość reklamacji, Pani nie potrafiła odpowiedzieć, bo nigdy reklamacji nie mieli ale miała się zorientować u szefa. Chodzi mi jeszcze po głowie ekran na zawijasowej jako kontynuacja tego za furtką... planuje tam dać obwódkę z bukszpana prosto wokół całej rabaty i posadzić jedno duże drzewo (np. buk) lub trzy do formowania a w nogi kulki. Potrzebuję zasłonić okno w kuchni
nicol21 23:29, 04 kwi 2014

Madżenko pięknie u Ciebie jest!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Ania 00:21, 05 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)
Buziaki szybko jem i spadam do ogridu bo EMa5 muszę podlać szlaufem. Fotki juz zrobiłam będa nowe i odpowiedzi na pytania tez

Marzenko, ja też stosuję EM-y ale z tego co wiem, trzeba je mieszać ze zdrową wodą, czyli bez chloru , więc albo ze studni, a jak z wodociągu to musi być odstana przez 24h. A Ty ze szlaufa wodą z wodociągu podlewasz?
Madzenka 06:27, 05 kwi 2014

ana_art napisał(a)
ja mam sporo cisów, trzy długie ekrany, trzy kulki i bonsaja pytałam o możliwość reklamacji, Pani nie potrafiła odpowiedzieć, bo nigdy reklamacji nie mieli ale miała się zorientować u szefa. Chodzi mi jeszcze po głowie ekran na zawijasowej jako kontynuacja tego za furtką... planuje tam dać obwódkę z bukszpana prosto wokół całej rabaty i posadzić jedno duże drzewo (np. buk) lub trzy do formowania a w nogi kulki. Potrzebuję zasłonić okno w kuchni

Ho ho to widzę rewolucje u Ciebie będą w tym roku, altana, zaijasek już się doczekać nie mogę.

Gdyby cisy były bardziej dostepne posadziłabym ich więcej. Mam ochotę z nich kwadraty porobić, takie wysokie kostki. Pomyślę przez zimę i anno dominini 2015 można zrobić premierę
Madzenka 06:28, 05 kwi 2014

Ania napisał(a)

Marzenko, ja też stosuję EM-y ale z tego co wiem, trzeba je mieszać ze zdrową wodą, czyli bez chloru , więc albo ze studni, a jak z wodociągu to musi być odstana przez 24h. A Ty ze szlaufa wodą z wodociągu podlewasz?

No to klops... Mam tylko stację uspzdatniania wody... Nigdzie nie było napisane o tej wodzie.... Ups...
Dobrze, że nicienie dojadą
Madzenka 06:30, 05 kwi 2014

nicol21 napisał(a)
Madżenko pięknie u Ciebie jest!!

Nieskromnie powiem, że też mi się podoba jakże ja lubię do zmroku pracować w ogrodzie, ah wiosna! Potem już mnie tak ogród nie cieszy jak po zimie, gdy budzi się kolorami i nowym życiem.
Lecę na giełdę kupić bukszpany do donic na tarasie i zrobić rekonesans hortensjowy. Przecieź za dwa tygodnie Wielkanoc!!
baraga1904 07:36, 05 kwi 2014

...po moich wczorajszych doswiadczeniach z pedrakami kupuję ema z wrotyczem...chyba 5 litrów muszę kupic... nie dam im zjeśc mojego ogrodu!!!
Majena 07:41, 05 kwi 2014

macham weekendowo
Mala_Mi 09:33, 05 kwi 2014

10 stron było przyjemnością poczyta i pooglądać..
Mam 100 myśłi do przekazania.. ale zapomnialam, że wpadłam na 5 minut... zrobić przelew.. wylądowałam na forum.. i chyba po obiedzie.. zapomnialam ... cmok, cmok.. uciekam.