Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Magda70 19:05, 06 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)

Ja lubie ogrod jesienią... Tak za dwa tygodnie....wytnę wszystkie byliny i zostaną same zimozielone i trawy tak lubię. Najbardziej lubię tę zmienność przyrody, odpowiada mojemu charakterowi

O to, to, to tak właśnie!! O to mi chodzi Też to lubię...
KasiaWB 20:00, 06 paź 2013

Cudne fotki, zapisałam do inspiracji, chociaż nie mam aż tyle miejsca, ale się upchnie )) musisz częściej robić zdjęcia z piętra Buziaki
Gabisia 20:27, 06 paź 2013

Marzenko, wiadomo nie od dziś, że u Ciebie i trawy cudne, i horti i byliny...
Ale ja najbardziej pieję na widok Twoich kwadraciakowych obwódek.
No normalnie BRZYTWA!!!!!
Moje (chyba niedoścignione) marzenie....
Bogdzia 21:11, 06 paź 2013

Enya73 napisał(a)
Czy w słońcu czy w cieniu, czy z góry czy z boku - w każdych warunkach Twój ogród jest ciekawy, niebanalny, niezwykle bujny i z przyjemnością tu wracam po nowe fotki

Pozdrawiam niedzielnie

Całkiem tak jak jego właścicielka .Pozdrówka.
Mala_Mi 21:56, 06 paź 2013

Zachwycałam sie widokami z góry.... aż tu nagle łup po głowie... Ice Dance to nie trawy, bo to cerexy, a carexy to nie trawki.... jak czarna trawka... ot.... się dowiedziałam....
Agnieszka_B 22:00, 06 paź 2013

Marzenko, a swój żywopłot grabowy sadziłas w jednym czy dwóch rzędach? I co ile - 30 cm?
AgnieszkaW 22:26, 06 paź 2013

Marzenko, fotki zapierają dech. Cudnie masz
wiunia 22:29, 06 paź 2013

Marzenko piękne widoki w Twoim ogrodzie jesienią - pozdrawiam serdecznie!
Margarete 00:29, 07 paź 2013

Przebrnęłam ...przez..........bagatela............50 (słownie : pięćdziesiąt) stron..............uff!! cięzko było ale jestem na bieząco............tyle stron natrzaskać........... o jezu

Ogród masz boski - ale ile można chwalić........

Zakupy świetne zrobias i ceny super - szkoda że nie wiedziałm o tym festiwalu traw, bo byłam w ubiegły cały weekend u moich dzieci i wnusi we Wrocławiu , to skoro zrobiłam te 200 km z Łodzi do nich to i te 60 km dalszych tez bym zrobiła, gapa jestem, nie doczytałam nigdzie informacji. A to arboretum musze sobie zwiedzic tez swoja drogą w innym terminie, niedługo otworzą mi droge S8, która idzie niedaleko ode mnie wiec bedzie wygodniej dostac sie od nas na Dolny Śląsk.

Co do wnusi - to od 2 lat jestem babcia i kocham nią być, moja gwiazda jest słodka, cudna i żałuje tylko że widujemy sie raz w miesiącu, zostają telefony ) ona już gada... ) i skype... dobre i to

Przymrozki i u mnie namieszały w ogrodzie, ale mam na nie sposób - niezawodny - wczorajjak myłam okna to urwałam termometr zewnętrzny i wyciepałam... teraz żadne minusy mnie nie straszą....i jest ok.

Pozdrawiam i buziaki zostawiam

Gabrysia_ 08:06, 07 paź 2013

A mnie się najbardziej podoba nowa rabata,ta na którą patrzysz z okna kuchennego
...piękna
Miłego tygodnia