Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Toszka 09:14, 20 cze 2014

Alex, pogoń tego swojego "doła". Głowa do góry!
jest takie angielskie, ogrodnicze powiedzenie - musi być gorzej, by było lepiej
I tego się trzymaj, Kochana
Toszka 09:14, 20 cze 2014

Przepraszam, znowu chciałam dwa razy powtarzać (myszkę musimy wymienić, bo stara i sklerosis ją łapie)
malkul 15:39, 20 cze 2014

jestem . fajne te burdello. ja lubię jak się dzieje
dopytac muszę w jakim celu drenaż, działo sie coś?
aleksandra_g 16:16, 20 cze 2014

Toszka! miło mi bardzo i już lepiej troszkę bo wszystkie dziury zakopane teraz tylko trzeba będzie uleczyć trawnik! i patrzeć jak się samo podlewa! jak sobie pomyślę ile czasu zaoszczędzę to aż wariuję i nie wiem co z tym nadmiarem pocznę
aleksandra_g 16:17, 20 cze 2014

Gosiu, ano działo! woda stała po deszczach i w trawie basen był a najniższym poziomie roślinki w wodzie stały często ;(

zobaczymy czy coś te trzy dreny pomogą bo to tak nie do końca tak jak powinno być alee może pomoże
Magda70 10:14, 26 cze 2014

aleksandra_g napisał(a)

no to czadowo! będę go mnożyć i przemieszczać

a czonskiem nie denerwuję czy Cię denerwuję ? ;P
ananasowe szału nie robią wolę klasyczne ale zawsze to coś innego i Ci co nie wiedzą omijają je myśląc, że surowe a potem ja wcinam taakie dojrzałe słodziutkie choć dziś uświadomiłam eMa i to był chyba błąd

Tak, miało być MNIE denerwujesz

Mnie ananasowe smakują...są właśnie takie słodziutkie. I zrobiłam ten sam błąd co Ty uświadamiając eMa. Bo też je omijał..ha ha ha.
Magda70 10:17, 26 cze 2014

aleksandra_g napisał(a)
przespałam się z tematem i temat zdechł niestety, jakoś brak mi zapału już bym chciała, żeby się to wszystko skończyło czym prędzej a kable najwyżej będziemy ciągnąć na około korą za milion lat! bo mam dość

Prześpij się jeszcze raz...teraz pociągnij tylko kable....a kiedyś tam lampki podłączysz. Kabel od elektryki wsadza się i tak w dodatkowe zabezpieczenie. Ale chyba do tej samej dziury co odwodnienie...hmm...niby nic się nie powinno stać...ale niech się lepiej specjalista wypowie. Ja laik jestem i sama elektryka wołałam.
malkul 11:22, 26 cze 2014

I jaki masz ten plan na krawęzniki?
jak idą prace?
Juzia 13:36, 26 cze 2014

Magda70 napisał(a)

Prześpij się jeszcze raz...teraz pociągnij tylko kable....a kiedyś tam lampki podłączysz. Kabel od elektryki wsadza się i tak w dodatkowe zabezpieczenie. Ale chyba do tej samej dziury co odwodnienie...hmm...niby nic się nie powinno stać...ale niech się lepiej specjalista wypowie. Ja laik jestem i sama elektryka wołałam.

Zawsze można zrobić oświetlenie niskonapięciowe i kable se mogą leżeć na wierzchu
I taniej...bo ledówki żarówki
Tylko mogą nie świecić tak mocno jak potrzeba...

Pozdrawiam
aleksandra_g 15:11, 26 cze 2014

Już za późno dziury zasypane, trawa ubita,wyfugowana, dosiana i nawieziona nie zrobie jej teraz jeszcze raz kuku ale kiedyś pewnie się za to zabierzemy i to może z jakimś większym rozmachem tymczasem ciemności egipskie u nas ale dziękuję za rady no i będę podpytywać jak będziemy działać