Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

zawitka 08:45, 24 sie 2014

Kasiu ale laurka urosła one w tym roku miały dobrze dobre lato bo rozsadzałam je znowy dla naszych kolezanek to w dwa tygodnie miały nowe przyrosty > Faktycznie Ogrodowisko wpływa na zmiany w ogrodzie a jak jeszcze ktoś obcy to zauważy to cieszy Busz piękny do tego altanka --cudnie --nareszcie można spokojnie wypić kawkę nawet w deszcz
Dorota123 15:37, 24 sie 2014

O kurcze jakie piękne ujęcie. Wygląda jak obraz, zachęca do biesiadiwania. Piękne otoczenie, jest gdzie powędrować wzrokiem
Zuzula 07:44, 25 sie 2014

Pod takim daszkiem mozna siedzieć i siedzieć. I patrzeć w niebo, czy słońce, czy deszcz.
WilczaGora 08:23, 25 sie 2014

ale przepiękną "ogrodową miejscóweczkę" sobie stworzyliście
kilka dni temu przeglądałam kilka ogrodowych projektów i właśnie przezroczyste daszki wiodły prym !!!

pozdrawiam z Wilczej i ciepłych dni życzę...żeby tak posiedzieć...choćby pod kocykiem, choćby w polarku i z kawusią...
Katkak 19:56, 25 sie 2014

Kasieńka ogród przepiękny jak zwykle, cudnie obfocony. Daszek wygląda świetnie i żadna pogoda Wam już nie straszna. Byle deszcz nie obróci w niwecz grillowych planów . Powinnaś zdecydowanie częściej pokazywać ten dziki bez bo jest niesamowity. Ty to umiesz czarować . Pozdrawiam
kasiek 18:39, 27 sie 2014

zawitka napisał(a)
Kasiu ale laurka urosła one w tym roku miały dobrze dobre lato bo rozsadzałam je znowy dla naszych kolezanek to w dwa tygodnie miały nowe przyrosty > Faktycznie Ogrodowisko wpływa na zmiany w ogrodzie a jak jeszcze ktoś obcy to zauważy to cieszy Busz piękny do tego altanka --cudnie --nareszcie można spokojnie wypić kawkę nawet w deszcz

No tak, zobaczymy jak bedzie zimą, wawrzynek w tym roku też gigant, ale wystarczy mroźna zima i znów będą odbijać od nowa...

A altana - no cóz 0- sprawdza się doskonale choć jest tak zimno że nie chce się siedzieć w ogrodzie... dziś odpaliliśmy kominek
kasiek 18:40, 27 sie 2014

Dorota123 napisał(a)

O kurcze jakie piękne ujęcie. Wygląda jak obraz, zachęca do biesiadiwania. Piękne otoczenie, jest gdzie powędrować wzrokiem

Dzięki
Faktycznie nie sie biesiadować tyle że słoneczka brakuje....
kasiek 18:41, 27 sie 2014

Zuzula napisał(a)
Pod takim daszkiem mozna siedzieć i siedzieć. I patrzeć w niebo, czy słońce, czy deszcz.

Ja właśnie patrzyłam jak spadają krople deszczu z liści brzozy, szalenie romantycznie Bałam się tego daszku - ale e jestem na razie zachwycona. Zobaczymy jak będzie z utrzymywaniem czystości...
kasiek 18:44, 27 sie 2014

WilczaGora napisał(a)
ale przepiękną "ogrodową miejscóweczkę" sobie stworzyliście
kilka dni temu przeglądałam kilka ogrodowych projektów i właśnie przezroczyste daszki wiodły prym !!!

pozdrawiam z Wilczej i ciepłych dni życzę...żeby tak posiedzieć...choćby pod kocykiem, choćby w polarku i z kawusią...

Tak ja też to zauważyłam choć przeważają daszki z poliwęglanów - bo trwalsze. No zobaczymy ile ten wytrzyma.
kasiek 18:47, 27 sie 2014

Katkak napisał(a)
Kasieńka ogród przepiękny jak zwykle, cudnie obfocony. Daszek wygląda świetnie i żadna pogoda Wam już nie straszna. Byle deszcz nie obróci w niwecz grillowych planów . Powinnaś zdecydowanie częściej pokazywać ten dziki bez bo jest niesamowity. Ty to umiesz czarować . Pozdrawiam

Właśnie o to chodziło by nie latać z talerzami jak się zachmurzy, zwłaszcza że altana jest daleko od domu. A bez ma fajne konary. Szybko rośnie i ładnie daje się formować - tyle że jest...dziki