Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Nallar 21:57, 21 maj 2015

Piszesz Kasiu krócej a intensywniej.....
Życzę aby było intensywnie ale i bardzo długo.
Słyszałam że Kasieńka zaraziła Cię techniką decu? Przyznam ze mnie też i bardzo się z tego cieszę, w zimne wieczorki można tworzyć i tworzyć....

Twój ogród chwaliłam wielokrotnie i nadal to robię bo jest uroczy taki specjalny i tajemniczy.
Zdrowiej szybciutko.
Katkak 22:28, 21 maj 2015

kasiek napisał(a)

No cóż zrobic, życie daje tyle szczęścia co i bólu tak dla równowavgi.

Co do energi to faktycznie ciężko, jakbyś chciała zatrzymać pedzacy pociąg - ale dziś trochę przemyslałam sprawe i... znalazłam coś nowego dla siebie, myslę że Katka niechcący zaraziła mnie czymś baaarzdo pożytecznym dla kręgosłupa - sztuką decupage i czas rozwinąć skrzydła na tym polu! Zacznę od donic bo marzą mi się postarzane z rysunkami liśćmi , w sb zmuszę eMa do odwiedzin w sklepie i przytarganie mi jakieś ceramicznej donicy! Potem wezme w obrót ścianę w altnie bo chce tam mieć orientalne drzewko..... no no pomysły mi się rodzą jak szalone

Ale super . Cieszę się, że jednak się wkręciłaś. Ja właśnie skończyłam ozdabiać szafkę. Za chwilę wrzucę foty .
07_Rene 23:13, 21 maj 2015

Witaj Podgladałam Twój ogród już kilka razy i w końcu postanowiłam się przywitać. Bardzo odpowiadają mi ogrodowe klimaty, które tworzysz, taki busz Nie do podrobienia. Cenię indywidualność... Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, bo kręgosłupowe dolegliwości są strasznie uciążliwe. Coż tam ból, ale ta niemoc.... chyba najgorsza
zawitka 08:42, 22 maj 2015

Kasiu ---- zesmutniałam bardzo że jesteś chora bardzo mi smutno ;Kuruj się I nie daj się .Kręgosłup to ważna sprawa nie daj się , nic więcej nie bedę pisać bonapewno wszystko wiesz Zajrzyj do mnie tam Twój złotolinek Buziaki
kasiek 12:31, 22 maj 2015

Bardzo dziekuje za miłe wpisy i za życzenia. Według mojej ideologi, jeżeli w życiu coś się nam zabiera to coś innego otzrymujemy w zamian - tak dla równowagi.
Koniec jojczenia, eM mi rozchylił firanki bym miała ładne widoki przez okno

A co do tych innych rzeczy to - gdyby nie to uziemienie , nie zabrałabym się za coś lżejszego, jak np to: (od wczoraj się bawie, da sie na półleżąco to robic
ryska 12:58, 22 maj 2015

Kasiu z którego okna by nie spojrzeć to zawsze pięknie
Łączę się z Tobą w zdrowieniu. Pokory Ci nie brakuje, więc dobrych rad nie daję Pozdrowionka
Katkak 15:09, 22 maj 2015

Super Kasieńka . Decoupage ma to do siebie, że można nadać przedmiotom zupełnie nowe oblicze
malgorzata_s... 15:16, 22 maj 2015

Kasiu mwidoczki cudne Ty twarda kobitka jesteś, staniesz na nogi jak cię znam szybciej niż ktoś inny.Zdrowia życzę i cmokam
AgnieszkaW 15:23, 22 maj 2015

Kasiu, zdrowia życzę, bo ono teraz najważniejsze, a ogród i tak masz piękny, więc niech teraz tym pięknem cieszy Ciebie i odwdzięcza się, nawet przez okno...
Karolinek 16:51, 22 maj 2015

Zagladam do Ciebie i dowiaduję się o problemach z kręgosłupem. A wlasnie w tym momencie leżę z podobnymi dolegliwościami. Zakaz wstępu do ogrodu i leżenie. Takie zalecenia. teraz mogę trochę. chodzić , ale m-c temu było gorzej.
Trzymam kciuki za Twoją rehabilitację i szybki powrót do sprawności.
Pamiętaj, nie smuc się, jestem z Tobą
Widoki z okien ku pokrzepieniu serc, pięknie!