Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

sylwia_slomc... 21:33, 22 maj 2015

No i widzisz jak ci ładnie ta technika wychodzi.
Dorota123 21:43, 22 maj 2015

Fajnie, ze masz dużo pomysłów i chcesz poszerzać swoje horyzonty. Lubię ludzi z pasją i lekkim bzikiem. (z naciskiem na lekkim)
zawitka 14:39, 23 maj 2015

Kasiu --czy Twój japoniec jest w słonecznym miejscu czy w cienistym ??/Mam ochotę na japonca ale w cienistym miejscu czy to możliwe ???A te odnogi odcinam I przycinam
kasiek 18:07, 23 maj 2015

zawitka napisał(a)
Kasiu --czy Twój japoniec jest w słonecznym miejscu czy w cienistym ??/Mam ochotę na japonca ale w cienistym miejscu czy to możliwe ???A te odnogi odcinam I przycinam

W cienistym Halinko, niedaleko obok orzecha. Te gatunki co tam mam - lubią cię A mam oprócz azali zapońskich i wielkokwiatowych pierisy, kiścień, funkie, dąbrówke, tojeść rozesłaną, cisy, horty, klony japońskie, barwinek i buksy.
Powodzenia, ja go uwielbiam
kasiek 18:10, 23 maj 2015

Dorota123 napisał(a)
Fajnie, ze masz dużo pomysłów i chcesz poszerzać swoje horyzonty. Lubię ludzi z pasją i lekkim bzikiem. (z naciskiem na lekkim)

No bzik to ja mam spory a pasji coraz więcej
Nie znoszę bezruchu i poczucia bezużyteczności. A za dużo mam optymizmu by siedzieć w kaciku i narzekać jak czegoś mi brakuje
kasiek 18:11, 23 maj 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
No i widzisz jak ci ładnie ta technika wychodzi.

początki są najtrudniejsze, na razie poznaje efekty i bawię sie
kasiek 18:13, 23 maj 2015

Karolinek napisał(a)
Zagladam do Ciebie i dowiaduję się o problemach z kręgosłupem. A wlasnie w tym momencie leżę z podobnymi dolegliwościami. Zakaz wstępu do ogrodu i leżenie. Takie zalecenia. teraz mogę trochę. chodzić , ale m-c temu było gorzej.
Trzymam kciuki za Twoją rehabilitację i szybki powrót do sprawności.
Pamiętaj, nie smuc się, jestem z Tobą
Widoki z okien ku pokrzepieniu serc, pięknie!

Byłam u Ciebie, też Cie pozdrawiam i zyczę szybkiego powrotu do zdrowia. U mnie to szybciej idzie, zresztą to nie pierwszy raz, juz przywykłam że czasem jestem wyłaczona.
I widok za oknem powoduje że smutki znikają
kasiek 18:15, 23 maj 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Kasiu, zdrowia życzę, bo ono teraz najważniejsze, a ogród i tak masz piękny, więc niech teraz tym pięknem cieszy Ciebie i odwdzięcza się, nawet przez okno...

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu mwidoczki cudne Ty twarda kobitka jesteś, staniesz na nogi jak cię znam szybciej niż ktoś inny.Zdrowia życzę i cmokam

Dzieki wielkie i buziaki
w sumie szkoda bo chciałam jeszce jedno spotkanie teraz zrobić... no trudno może w czerwcu, lipcu tez będzie ładnie
kasiek 18:19, 23 maj 2015

Katkak napisał(a)
Super Kasieńka . Decoupage ma to do siebie, że można nadać przedmiotom zupełnie nowe oblicze

Fajna zabawa, zwłaszcza w zimowe wieczory
kasiek 18:23, 23 maj 2015

ryska napisał(a)
Kasiu z którego okna by nie spojrzeć to zawsze pięknie
Łączę się z Tobą w zdrowieniu. Pokory Ci nie brakuje, więc dobrych rad nie daję Pozdrowionka

O tak, pokory faktycznie mi nie brakuje, ale po pierwszym wypadku usłyszałam że mogę nie mieć dzieci i twarz zostanie mi na zawsze z bliznami, po drugimn że mogę juz nie chodzić a po ostatnim że nawet jak go przeżyję to nik mi nie daję gwarancji że po takim napromieniowaniu w trakcie operazcji, za 20 lat nie ume na raka. Nasza kochana czuła służba zdrowia
Normalnie mozna by był mieć niekonczącą się depresje albo... mozna cieszyć się ze wszystkiego - i ja wybrałam tą wersję