Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój wymarzony ogród

Mój wymarzony ogród

agatanowa 17:32, 13 sie 2014

Magda_ napisał(a)

wypłatawcale nie jak u marynarza

No i po kobiecemu Tylko o jednym myślą w kontekście swojego faceta, a męza w szczególności...
Magda_ 09:50, 14 sie 2014

nie nie jeszcze coś by się znalazło innego - ktoś przecież pomaga nam w ogródkach
nicol21 06:59, 16 sie 2014

Dzielny eM że nawet w deszcz pracuje!i super że tyle chce zrobić przed wyjazdem, potem wiadomo - fajowo będzie mu się wypoczywało!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ewakatowice 17:09, 17 sie 2014

Madziu,
Nowe zdjęcia byś wstawiła donic i grillowego placyku.
Jak u Ciebie rośnie, co z tą rabatą gdzie były krwiste begonie?
BusyBee 17:30, 17 sie 2014

Madziu witam się u Ciebie) o tarasiku poczytałam i planach rabatowych i o pracach wielofrontowych. Podziwiam Was za pracowitość, dopinguję zmiany i podzielam pragnienie tarasu- to dla mnie najważniejsze miejsce w ogrodzie; z kawką i koniecznie w szlafroczku, z rana, kiedy wszyscy jeszcze w łóżkach, czuję się wspaniale, czego i Tobie życzę

Pozdrowionka wkleję dla Ciebie mój tarasik niewielki, ale jak cieszy
Magda_ 17:38, 17 sie 2014

Hejka
zdjęć póki co nie mam i do tego połamały mnie korzonki i mam problem z poruszaniem się. na rabacie z krwistymi begoniami stoją póki co palety z krawężnikami i płytami chodnikowymi. Begonie natomiast rosną u sąsiadki a ja znalazłam fają inspirację na moją długo rabatę

http://www.pinterest.com/pin/479070479084045195/

tak zamiast tych piwonii
Magda_ 17:39, 17 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Madziu witam się u Ciebie) o tarasiku poczytałam i planach rabatowych i o pracach wielofrontowych. Podziwiam Was za pracowitość, dopinguję zmiany i podzielam pragnienie tarasu- to dla mnie najważniejsze miejsce w ogrodzie; z kawką i koniecznie w szlafroczku, z rana, kiedy wszyscy jeszcze w łóżkach, czuję się wspaniale, czego i Tobie życzę

Pozdrowionka wkleję dla Ciebie mój tarasik niewielki, ale jak cieszy

też tak myślę o tarasiei dla tego muszę go mieć
katiaxx 19:14, 17 sie 2014

Magda_ napisał(a)
Jeszcze pokażę wam co fajnego znalazłam na kompiku mojej siostry, nie wiem skąd to wzięła ale jest super - też bym chciała coś takiego zastanawiam się tylko jakie drzewa to mogą być i czy same z siebie mają taki kształt czy też były formowane.

prześliczne - skradłam do moich inspiracji
katiaxx 19:27, 17 sie 2014

Przepraszam, powinnam się najpierw przywitać - tak więc : witam serdecznie .
Madziu trafiłam na Twój wątek w poszukiwaniu białych murków i bardzo, bardzo się cieszę Widuję Cię na innych wątkach,kiedyś do Ciebie wstąpiłam ale dopiero teraz widzę że podobają nam się podobne rzeczy, i inspiracja powyżej i murki - pięknie wyszedł ci ten zakątek grillowy, i płyty wylane z betonu w kamyczkach
przejrzałam wątek od str. 15- mocno z grubsza, nie czytałam wszystkiego - za co od razu przepraszam i postaram się nadrobić późnym wieczorem, mam jednak pytanie co do murków - czy one są z rozbiórki - w sensie coś tam było i tak fajnie to nadbudowałaś , z czego są budowane , jak głęboko mają fundament i czym są otynkowane - to mój zestaw pytań do wszystkich posiadaczy murków zbieram informacje, połączę sobie to jakoś i strzelę sobie takie ze dwa a jak mi dobrze pójdzie to taką betonową trumienkę na oko wodne też
Gratuluję Ci efektów, bardzo ładnie wszystko Wam wychodzi, zaznaczam Twój wątek , będę podglądać i ściągać tzn - jak to się mówi po ogrodowiskowemu będę "zgapiać"
Już tyle mam tych wątków że nie ma kiedy ogrodu doglądać
Gabrysia_ 19:32, 17 sie 2014

Uuu,co ja czytam,zdrówka kochana życzę
Inspiracja piękna