Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 18:41, 08 lip 2017

hosta tez dostała nową miejscówę
Wkurza mnie trochę to, że widać folię, ale jeszcze dopieszczam i pracuję nad tym . Teraz już wiemy jakich błędów unikać przy robieniu oczka

krasnal Chałabała
Kupiłam dziś na klamotach - taki krasnalek z pieńka jest uroczy . I fajna inspiracja
abiko 19:19, 08 lip 2017

Kasia piękne to Twoje oczko
SMS nie dostałaś?
Katkak 19:48, 08 lip 2017

abiko napisał(a)
Kasia piękne to Twoje oczko
SMS nie dostałaś?
ale jeszcze spróbuję to dopracować.
Agus, a tak szczerze- nie razi ta folia? Mnie trochę wkurza.
kasiek 21:30, 08 lip 2017

O rany ale miałam do nadrobienia... Po pierwsze - nie narzekaj na oczko bo jest przepiekne! Uwziełaś się na tą folię a widoki dookoła zrobiołaś takie śliczne że na folię nie zwraca się uwagi! Po drugie te irgi to świetny pomysł! Pierwsza to przypomina zimozieloną a druga to ta co mam nad oczkiem. Świetnie wyglądają też jałowce karłowate typu carpet. włażą do oczka nieco super tuszując brzeg. Ja dziś też wywaliłam klona - tego z odzysku - czarny był w środku... Pociesze Cię, że choć klony padają mi na tą chorobę już od ok 5 lat to jednak nigdy nie zaraziły mi innej rosliny tak więc się nie łam. A buk jest powalający! Godny nastepca! Nosek do góry
Mala_Mi 22:06, 08 lip 2017

Mi też wertycylioza pochłonęła trochę chabazi.. muszę podlać czymś hortkę bo 1/3 już padła.. a to moja ulubiona

Folii nie będzie widać jak rośliny porosną, a musisz mieć wkoło dużo bo inaczej będzie zielona woda z glonami .

Buczek będzie pasował jak z tej bajki

Przybywaj po rybki
malgorzata_s... 22:14, 08 lip 2017

Buczek superBędziesz zadowolona
sylwia_slomc... 22:26, 08 lip 2017

Kasia rewelacyjny jest i już ma taką piękną koronę Super tam będzie wyglądał Kochana
Katkak 22:43, 08 lip 2017

kasiek napisał(a)
O rany ale miałam do nadrobienia... Po pierwsze - nie narzekaj na oczko bo jest przepiekne! Uwziełaś się na tą folię a widoki dookoła zrobiołaś takie śliczne że na folię nie zwraca się uwagi! Po drugie te irgi to świetny pomysł! Pierwsza to przypomina zimozieloną a druga to ta co mam nad oczkiem. Świetnie wyglądają też jałowce karłowate typu carpet. włażą do oczka nieco super tuszując brzeg. Ja dziś też wywaliłam klona - tego z odzysku - czarny był w środku... Pociesze Cię, że choć klony padają mi na tą chorobę już od ok 5 lat to jednak nigdy nie zaraziły mi innej rosliny tak więc się nie łam. A buk jest powalający! Godny nastepca! Nosek do góry

Kasia mam nadzieję, że u mnie też już nic nie zarazi się. Kochana jesteś, ale folii i tak nie odpuszczam. Kombinuję, zakrywam i jest coraz lepiej . Resztę zrobią roślinki. Podzieliłam dziś hostę giganta z przedogródka i dałam koło oczka .
Katkak 22:45, 08 lip 2017

Mala_Mi napisał(a)
Mi też wertycylioza pochłonęła trochę chabazi.. muszę podlać czymś hortkę bo 1/3 już padła.. a to moja ulubiona

Folii nie będzie widać jak rośliny porosną, a musisz mieć wkoło dużo bo inaczej będzie zielona woda z glonami .

Buczek będzie pasował jak z tej bajki

Przybywaj po rybki

O kurde, czyżby Phantom??? Ania dużo roślin wokół - możesz na mnie liczyć . Sama wiesz jak ja nadźgać lubię . Przyjadę na pewno, tylko z czasem ostatnio kiepściuchno. Buziol wielki .
Katkak 22:45, 08 lip 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buczek superBędziesz zadowolona

Już jestem Gosiaczku .