Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 17:33, 04 wrz 2017

Agania napisał(a)

Bajka....bajkowa

Katkak 17:35, 04 wrz 2017

Dorota123 napisał(a)
Wakacyjne wyjazdy bardzo fajne mieliście, no i spotkania ogrodniczek przy tym były.
Oglądając zdjęcia z Waszego ogrodu pomyślałam sobie, że na zdjęciach wygląda on bardzo przestrzennie, mieści tyle roślin i sprawia wrażenie na prawdę dużego. No ale przecież ja go znam i wiem, że nie jest wcale duży, powiedziała bym nawet że mały. Duża w tym zasługa Twojego tworzenia wnętrz ogrodowych i umiejętnego fotografowania.
Pozdrawiam

Dzięki Dorotko. Kiedyś wkurzało mnie to, że jest długi i wąski, a dziś uważam to za atut tego ogrodu. Powstanie jeszcze jeden pokoik ogrodowy, a w nim albo miejsce na ognisko (z paleniskiem) i podjazd w jednym, albo może warzywnik jak em dojrzeje do tematu . Tak czy siak pokój będzie . Dzięki wielkie
Katkak 17:37, 04 wrz 2017

Anusia napisał(a)

Oczko Kasiu pięknie wygląda, myślę, gdzie by je u siebie zrobić. Ja wiem miejsca dość nie chcę jednak zgubić półkola. Sytuacja dopiero się wyklaruje jak podzielę ogród na strefy

Aniu namawiam gorąco - oczko to fantastyczna sprawa . Pozwala jeszcze bardziej na obserwacje przyrody w ogrodzie . To jeden z plusów. Jestem pewna, że znajdziesz odpowiednie miejsce u siebie .
sylwia_slomc... 21:23, 04 wrz 2017

Katkak napisał(a)

Sylwuś na domek to się nie nada bo dziurki są na wylot. Ale rzeźba fajna .

Pajączki i poczwarki będą zachwycone
sylwia_slomc... 21:27, 04 wrz 2017

Ale fajne plany na to miejsce co o nim myślę
mira 21:47, 04 wrz 2017

Katkak napisał(a)

A widzisz, nie pomyślałam, że to grzyb, ale po Twoim poście psiknęłam ją miedzianem, tyle, że za godzinę deszcz był i doopa. Nie wiem teraz czy jutro powtórzyć oprysk, czy zaczekać? Ja niektóre na pniu wyprowadzam sama, więc te słabsze nie są. Ale oczara mam szczepionego kupnego no i tą brzózkę i wczorajszą kalinę. Dużych bym nie upchnęła Teraz próbuję tak wyprowadzić złotego derenia, dwie krzewuszki i Limkę . Zbieraj patole, będziemy potem kombinować cuda na kiju .

Na pewno wiosną musisz go miedzianem ciachnąć i zapamiętaj które drzewka tego wymagają - ziemię pod też

Oczko to mega realizacja u Ciebie więc na kolejne poczekamy bo zadyszki dostanę

pozdrawiam
abiko 13:12, 05 wrz 2017

Uwielbiam Twoje wrzosowisko z trawami.. cudne.
Mala_Mi 14:58, 05 wrz 2017

Obejrzałam relacje z podrózy.. na jedno oko, ale nie mogłam sobie odmówić tej przyjemnosci..
lojalna_ 22:49, 05 wrz 2017

Kasiu super wyjazd mieliście . A kiedy my Was będziemy mogli zobaczyc ?

Od 10 tego września czekamy buziolki
Ewa777 22:05, 07 wrz 2017

Kasiu, a gdzie są zdjęcia zakupów?